keskiviikko 9. syyskuuta 2015

Kirkko ei ole majoitusliike

Alppilan kirkon tilojen käyttämisestä hätämajoitukseen ei ole vielä Kariston mukaan neuvoteltu. Parhaillaan selvitellään myös useiden muiden Helsingin seurakuntien kirkkojen ja tilojen soveltuvuutta pakolaisten väliaikaiseen majoittamiseen.

Viime perjantaina viikonlopuksi avattua hätämajoitusta Mikael Agricolan kirkossa jatketaan kuluvan viikon perjantaihin saakka.
(Lähde: Iltalehti 9.9.2015)

Rakennuksen käyttötarkoituksen muuttaminen kirkosta majoitusliikkeeksi ei ole ilmoitusluontoinen asia edes Helsingin kaupungille. Helsingin kaupungin maahanmuuttopalveluiden päällikön Sari Kariston selitykset "hätätilasta" eivät vapauta Helsingin kaupunkia vastuusta eikä siitä, että kirkko nyt vaan ei ole mikään ipakoloisten vastaanottokeskus.

Väitän, että Helsingin palotarkastajilla saattaa olla sanansa sanottavanaan, samoin muutamilla muilla tahoilla. Miten esimerkiksi ajattelitte varmistaa sen, etteivät elintasosurffarit varasta kirkoista kaikkea minkä irti saavat? Kuka korvaa vahingot, joita aivan varmasti tulee?

Tästä kaoottisesta ja sekavasta tilanteesta ensisijaisesti vastuussa on saamaton Petteri Orpo, stalinisti joka ei tee mitään vaikka Ruotsista tätäkin kirjoittaessani tänne Suomeen tuli vähintään yksi (1) potentiaalinen islamistiterroristi.

Petteri Orpo, eroa heti!

2 kommenttia:

 1. Kirkko sitten haluaa päästä eroon lopuistakin jäsenistään. Ne, joita tässä yritetään mielistellä, ovat jo eronneet kirkosta. Ne, jotka vielä ovat jäljellä alkavavat vakavasti harkita eroa, kun kirkko ryhtyy heidän maksamillaan veroilla islamistien majoittajaksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervehys Strix Senex, kiitos kommentista.

   Älä syytä kirkkoa Koneiston tekemisistä. Kirkko haluaa hyvää, muttei tajua minkälaiseen ansaan on menossa.

   Oikeat syylliset ovat Koneisto ja siinä mukana olevat tahot: demla, rkp, pakoloisneuvonta ry ja muut vastaavat rahanahneet mädättäjät.

   Poista