sunnuntai 13. syyskuuta 2015

Petterin kavereita keppostelemassa

Petterillä on laajempi käsitys kansalaisten turvallisuudesta ja rajavalvonnasta. Tässä joitain poliisin tiedotteista poimittuja yksittäistapauksia, perustellusti epäilen tekijöiksi muita kuin kantaväestöön kuuluvia.

Su 13.9.2015 aamuyöstä noin klo 4 aikoihin Rovaniemen keskustassa kävelykadulla useamman nuoren miehen porukka oli pahoinpidellyt lyömällä heitä vastaan kävellyttä nuorta naista ja tämän avuksi tullutta nuorta miestä. Nuori mies oli kaadettu katuun ja häntä oli myös potkitti. Uhrien vammat eivät olleet vakavia, mutta molempia käytettiin näyttämässä vammojaan ensiavussa. Poliisi selvittelee pahoinpitelijöiden henkilöllisyyttä.

Vahingonteko Kokkolassa. Kosilankadulla Kalustemaailman pihassa oli lauantai-illalla varaston vieressä ollut nojatuoli sytytetty palamaan. Palokunta kävi palon sammuttamassa. Paikalta poistui n. 10 hengen nuorisoporukka, joka tavoitettiin poliisin toimesta ja palon sytyttäjä löytyi tästä joukosta. Tekijä alle 15-vuotias, joten asia siirtyy sosiaaliviranomaisille.

Pahoinpitely Kokkolassa. Sunnuntai aamuyöllä Kokkolan keskustassa sattui usean henkilön välinen tappelu, jonka seurauksena kaksi henkilöä kävi paikkauttamassa vammojaan ensiavussa ja yksi tappelija tuotiin paikalta putkaan selviämään. Asiaa tutkitaan pahoinpitelynä.

12.9 aamuyöllä laitilalaismiestä pahoinpiteli Laitilan Keskuskadulla nuorten miesten seurue. Tapahtuman silminnäkijöitä pyydetään ottamaan yhteyttä Uudenkaupungin poliisiin 0295 417 476.

Nuori nainen joutui seksuaalirikoksen uhriksi varhain lauantaiaamuna Joensuussa. Tapahtuma sattui Joensuun hautausmaan vieressä kulkevalla sorapäällysteisellä kevyen liikenteen väylällä, Rauhankadun Shellin lähellä lauantaina 12.9.2015 noin kello 03.30.

Poliisipartio sai tehtävän mennä Narinkkatorille, missä ilmoituksen mukaan ulkomaalainen mies on vienyt asianomistajan puhelimen ja yrittää poistua paikalta. Poliisipartio otti epäillyt kiinni, ja partion puhuttaessa asianomistajia ja todistajia, tuli sivullinen mies paikalle puhelimen kanssa, minkä hän oli löytänyt juuri lähistöltä maasta. Selvisi että puhelin oli sama puhelin, joka oli anastettu aiemmin. Kiinniotetuilla miehillä ei ollut esittää minkäänlaisia henkilötodistuksia. Miehet kertoivat olevansa kotoisin Marokosta ja Libyasta.


Stalinisti Petteri Orpo eroa heti!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti