sunnuntai 20. syyskuuta 2015

Ammutaanpa alas yksi uutisankka, eli huhut "rajasopimuksesta"


Suomi niin halutessaan saa sulkea rajansa milloin haluaa, kysymättä keneltäkään minkäänlaisia lupia. Esimerkiksi Rajavalvontalaissa on tähän soveltuvat pykälät.

15 § (19.9.2014/749)
Rajavalvonnan väliaikainen palauttaminen sisärajoille

Schengenin rajasäännöstön III osaston 2 luvussa tarkoitetusta rajavalvonnan väliaikaisesta palauttamisesta sisärajoille päättää valtioneuvosto. Jos yleiseen järjestykseen, sisäiseen turvallisuuteen tai kansanterveyteen kohdistuva uhka kuitenkin edellyttää asiassa välittömiä toimia, sisäministeriö päättää tarvittavista toimenpiteistä, kunnes valtioneuvosto ratkaisee asian.

Ei rajojen sulkemiseen tarvita kuin tasan yksi (1) poliittinen päätös. Sitä stalinistimaanpetturi Petteri Orpo ei saa tehdä, koska Petterin kavereiden miljoonabisnekset vaarantuisivat. Tuberkuloosi ja muut tarttuvat taudit, tuhannet "irakilaiset" ja muut eivät näiden maanpettureiden mielestä vielä tässä vaiheessa uhkaa sisäistä turvallisuutta tai kansanterveyttä

Petteri Orpo eroa heti! Sisäministeriön, maahanmuuttoviraston ja te muut desantit alkakaahan valmistautua, lähtölaskentanne on alkanut.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti