keskiviikko 23. syyskuuta 2015

Nyt ne vie meidän vedetkin!

Metsänomistajat maksumiehiksi – tienkäyttömaksut ovat tulossa Metsähallituksen teille
Lokakuussa meno Metsähallituksen metsäteillä muuttuu. Metsähallitus alkaa periä maksua omistamiensa metsäteiden käytöstä. Metsästäjiä tai marjastajia tämä uusi käytäntö ei koske, mutta metsänomistajille asia aiheuttaa runsastakin rahanmenoa. (Lähde: YLE 4.9.2015)
Metsähallituksessa havitellaan valtavien vesialueiden siirtoa liiketaloudelle 
Metsähallitusta koskevan lakiuudistuksen yhteydessä suunnitellaan Suomen luonnonsuojeluliiton saamien tietojen mukaan valtavaa kansallisen vesiomaisuuden siirtoa kansalaisten vapaasta käytöstä valtion liikelaitoskäyttöön. Kyse on yli 2 miljoonasta hehtaarista meri- ja järvialueita. Metsähallituslain uudistusta on valmisteltu poikkeuksellisen salassa.
(Lähde: Suomen Luonnonsuojeluliitto)

Mitä vittua?

On aika vaatia vastauksia Käteisen ja Stubidon hallituksessa olleilta. "irakilaisia" tulvii länsirajalta, koska Ruotsi niitä tänne lähettää. Norja tiivistää rajavalvontaa. Missä olisimmekaan, ellei suoraselkäinen ja isänmaallinen mies, Kari Rajamäki, olisi torpannut demariämmä Susanna Huovisen raivokkaasti lobbaamaa lakia "paperittomien" terveydenhuollosta?


Vastauksia, perkele, ja vähän vitun äkkiä!

19 kommenttia:

 1. Ette muuten arvaa, kuka oli edellisen hallituksen maa- ja metsätalousministeri? Petterii... haista paska vitun maanpetturi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On se kumma, miten samat henkilöt kiertävät virasta toiseen, ja joka hommassa hoitaavat kyllä asiat niin, että itse niistä eniten hyötyy, ja Suomi/suomalaiset ovat kärsijöinä. Tää orpopetteri on hyvä esimerkki...

   Poista
  2. Tervehys Unknown, kiitos kommentista.

   Ellet vielä lukenut, tsekkaa tuo linkki lakiesityksen torppaamisesta. En ihmettelisi, vaikka wallenbergiläinen raha liikuttaisi "paperittomia irakilaisia" kohti Suomea. Lain läpimenonhan piti olla läpihuutojuttu enkä uskalla edes kuvitella, minkälainen ryysis itärajalla nyt olisi kun Venäjän HIV-potilaat tunkisivat tänne täysihoitoon.

   Kari Rajamäkin, Hanna Mäntylä ja muut lakiesitystä vastustaneet olivat alusta asti oikeassa.

   Maanpetturit haistakaa paska!

   Poista
  3. Joo, ei voi kuin kauhulla ajatella mikä tilanne olisi, jos toi esitys menis läpi...
   Se, että mikä ajaa ihmisen tekemään jotain noin typerää, ei voi olla muu kuin riittävä kannustin.

   Poista
  4. Tervehys Jouni, kiitos kommentista.

   Montako tubiin ja muihin tarttuviin tauteihin liittyvää uutista on valtamediassa viime päivinä ollut?

   Poista
  5. Eiköhän se ole se yks ja sama uutinen ollut, missä joku ylilääkäri kertoilee mitä kaikkea kivaa sieltä tulleilla on jo tavattu, mutta mitään hätää ei ole...

   Poista
  6. Kolme eri uutista muistan nähneeni, voi olla enemmänkin.

   Poista
 2. Terveystalo Oy, joka siis hoitaa "irakilaiset" täällä Suomessa, on ruotsalaisomistuksessa. Terveystalo Oy hyötyy tästä Suuresta Kusetuksesta.

  Maanpetoksellista toimintaa.

  VastaaPoista
 3. Vaan mitähän tuo vesialuepäätös mahtaa käytännössä meinata tavalliselle kansalaiselle? Huolestuttavaa yhtä kaikki.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervehys Ykä, kiitos kommentista.

   En tiedä, mutta nyt nyt vitun maanpetturit pitää panna kantamaan vastuunsa. Ei tämä "irakilaisten" ihmistulva ole sattumaa, etukäteen järjestetty ja sovittu juttu.

   Väitän, että tuo uusi vesiin liittyvä laki tuodaan taas käsittelyyn ns. "kiireellisenä", perusteluina se-ja-se EU-direktiivi tai muuta vastaavaa paskaa.

   Maanpetturit haistakaa paska!

   Poista
 4. Meillähän ei sinällään ole mitään hätää. Tiedämme tästä Suuresta Kusetuksesta ja siitä, että taustalla on Helvetin Iso Raha. Pitää vaan panna sana kiertämään, etteivät usko ihan kaikkea mitä valtamediassa lukee: se kun on vahvasti mukana tässä. Näitä Koneiston masinoimia uutisia tulee vielä pitkin viikkoa, mutta katsotaanpa minkälaisia otsikkoja niissä on ensi viikolla.

  Eivät aivan kaikki valtion virkamiehet ole aivopestyjä, ja onhan siellä ministeritasollakin meikäläisiä. Päät kylminä vaan, missään tapauksessa ei saa kenenkään antaa painaa paniikkinappulaa.

  VastaaPoista
 5. Miten vitussa sisäministeriö ja maahanmuuttovirasto noin vain saavat kävellä voimassaolevan lainsäädännön yli? Siellä oli järjestelykeskuksen valmistelut hyvässä vauhdissa, vaikkei Tornion kaupunki ollut vielä ilmaissut ottaako vai eikö ota. Sitä paitsi, sisäministeriön ja maahanmuuttoviraston paskapäiden pitää tietää, että kunnan päätöksistä voi aina valittaa. Tornionkaan päätös ei vielä ole lainvoimainen, siitä voi tehdä oikaisuvaatimuksen.

  Aika vitun härskiä toimintaa.

  VastaaPoista
 6. Miettikää, minkälainen paskamyrsky valtamediassa on jostain yksittäisestä naamakirjapäivityksestä.

  Verratkaa sitä siihen täydelliseen radiohiljaisuuteen, mikä vallitsee MV-lehdessä olleista korruptiosyytöksistä.

  Kohta alkaa päitä putoilla, se on aivan varmaa.

  ILO-sopimuksen ratifiointilobbaus oli ja on kusetusta sekin, hyvä että Mikko Kärnä on jaksanut taistella.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan hullua on kyllä... Kiitos näistä bloggauksistasi.

   Poista
  2. Tervehys Sametti, kiitos kommentista.

   Katsellaan nyt rauhassa, mitä lähiviikkoina tapahtuu.

   Poista
 7. Hyvä kommentti MV-lehden sivuilta.

  "Pentti Sington
  Jaahas, eli sitä ollaan jo varautumassa TTIP sopimuksen läpimenoon, jolloin kaikki jutut, vedestä lähtien, tullaan yksityistämään. Tämä ei tule päättymään hyvin."
  http://mvlehti.net/2015/09/23/nyt-se-tapahtuu-metsahallituksessa-havitellaan-valtavien-vesialueiden-siirtoa-liiketaloudelle/

  VastaaPoista
 8. "ne on syyrialaisia sotalapsia"
  Joo, niiltä ne näyttävätkin, aivan yksin saapuvia alaikäisiä lapsukaisia.

  VastaaPoista
 9. Ja sitten ne vie meidän asunnotkin!

  Ulkomaalaiset etusijalle vuokra-asuntoihin

  Tällaiset uutiset totisesti motivoivat käymään töissä ja maksamaan veroja, kun tietää miten järkevästi vastuunsa tuntevat virkakyöstit niitä käyttävät.

  * * *

  Kiitos muuten siitä kun olet jaksanut sinnikkäästi kaivella esiin yleisen mamutuksen ja tämän vastaanottokeskus-bisneksen vaiettuja seikkoja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervehys Imulippo, kiitos viestistäsi.

   Tässähän tämä menee copy&paste -periaatteella, pätkä sieltä, toinen täältä ja vähän jotain höpinää sekaan.

   Kiitos tuosta linkistä, hyytävää luettavaa tuokin. Hannu Penttilä muuten oli aikaisemmin Helsingissä vastaavassa duunissa.

   Poista