tiistai 8. syyskuuta 2015

Maahanmuuttovirasto kiertää lakia, osa 2

Maahanmuuttoviraston viestintäpäällikkö Hanna Kautto muistuttaa, että kyse on hätämajoituksesta. Näin ollen turvapaikanhakijat saattavat saapua melko nopeallakin aikataululla. Virasto ilmoitti maanantaina, ettei se enää jatkossa neuvottele Nurmijärven kunnan kanssa hätämajoitusyksiköistä, ellei tila ole kunnan omistama tai ylläpito kunnan vastuulla. (Lähde: Helsingin uutiset 8.9.2015)

Yksi pikku juttu: laki ei tunne "hätämajoitusyksikköä".


Maahanmuuttoviraston toiminta on lainvastaista, M.O.T.

2 kommenttia:

 1. Maahanmuuttovirasto siis murentaa oikeusvaltion perustaa ja se on todella vakava asia. Paljon vakavampi kuin se suurta parkua aikaansaanut "sopimusyhteiskunnan murentaminen" joka oikeastaan tarkoittaa vain päätöksenteon siirtämistä laillisesti valitulle enemmistöhallitukselle sellaisilta toimijoilta, jotka eivät kykyne sopimaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervehys Strix Senex, kiitos kommentista.

   Maahanmuuttoviraston toimintaa valvoo ylijohtaja Jaana Vuorio, tunnettu demlalainen. Jos arvelet että vatsasi kestää, tämä kymmenminuuttinen kertonee kaiken tarpeellisen sekä Jaana Vuoriosta että demlalaisesta ajattelutavasta. Demla on stalinistinen terroristijärjestö, jonka tavoite on tuhota Suomi tai ainakin aiheuttaa mahdollisimman paljon vahinkoa Suomelle ja suomalaisille.

   Poista