maanantai 14. syyskuuta 2015

Päivän mietelmä

Sekoomuksen ministerien mielestä maahanmuutto nyt on hallittua. Mitähän näiden idioottien mielestä tarkoittaa ei-hallittu maahanmuutto?

On muuten puhdasta idiotismia ja kaikkien omilla aivoillaan ajattelemaan kykenevien törkeää aliarviointia Stubbinkaan väittää, ettei muka osannut varautua tähän Ruotsista tulvivaan elintasosurffareiden hyökyaaltoon. Stubb oli pääministerinä hallituksessa, jonka aikana kuntien valmiudesta ottaa vastaan ennennäkemättömät jopa 80000 iPakoloista uutisoitiin monessa mediassa.

Stubb, Orpo, alkakaahan kertoa mitä te keväällä 2015 juonitte.

Lisäys / Toiveita paremmasta
Pohjois-Suomen pakolaistilanne on hallitsematon, sisäministeri Petteri Orpo (kok.) katsoo.

Hänen mukaansa Suomi aloittaa Pohjois-Suomen raja-alueella viranomaisten tehostetun valvonnan. Tarkoituksena on tavoittaa kaikki luvatta rajan ylittäneet, hän kertoo.

Orpo sanoo myös, että Suomi aikoo perustaa järjestelykeskuksia.

Orpo kertoi asiasta EU:n sisäministerikokouksen yhteydessä Brysselissä.
(Lähde: YLE/Mediaseuranta 13.9.2015)

Tämä toivottavasti tarkoittaa sitä, että Ruotsin rajalla jo nyt on riittävästi rautaa ja sitä, että kaikki Ruotsista tänne pyrkivät iPakoloiset käännytetään Ruotsiin saman tien. On Ruotsin asia ja Ruotsin feministihallituksen vastuulla järjestää kyyti takaisin Ruotsiin kaikille niille tuhansille, jotka se kansainvälisen lainsäädännön ja useiden kansainvälisten sopimusten vastaisesti tänne Suomeen lähetti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti