keskiviikko 9. syyskuuta 2015

Lindströmin Jarille tärkeitä hommia

Mielestäni on kerrassaan pöyristyttävää, että vakaviinkaan rikoksiin syyllistynyttä ulkomaalaista ei saa karkottaa Suomesta ennen kuin päätös on lainvoimainen. Haaskalinnut kuten demlalainen Pakoloisneuvonta ry. on tehnyt valitusten tehtailusta raa'an ja sille rahakkaan bisneksen, hallinto-oikeus ruuhkaantuu tuota sumaa selvitellessä.

517 päivää
Sisäministeriön 11.3.2015 julkaiseman tiedotteen mukaan karkotusasian käsittely hallinto-oikeudessa kestää keskimäärin 517 päivää. Helsingin hallinto-oikeudessa kaikkien ulkomaalaisasioiden keskimääräinen käsittelyaika on hieman nopeutunut (9,4 kk -> 9 kk), mutta turvapaikka-asioissa pidentynyt (5,9 kk -> 7,5 kk).

Ulkomaalaisasiat Helsingin hallinto-oikeudessa 2013 (lähde: toimintakertomus)

Ulkomaalaisasiat Helsingin hallinto-oikeudessa 2014 (lähde: toimintakertomus)

Nyt tärkeintä on viilata prosesseja niin, että kerran hallinto-oikeudessa hylsyn saaneella elintasosurffarilla ei ole oikeutta tehdä uutta turvapaikkahakemusta. Karkottamispäätös pitää voida panna toimeen heti, erityisesti jos karkotuspäätöksen perusteena on rikos.

Sisäministeri Petteri Orpon saamattomuuden takia tänne Suomeen tulvii Ruotsista potentiaalisia uusia Abdiqadir Omar Husseineja ja islamistiterroristeja. Nämä ovat todellinen turvallisuusriski, joka hyvin suurella todennäköisyydellä realisoituu. Stalinisti Petteri Orpo tietoisesti vaarantaa suomalaisten hengen ja turvallisuuden.

Lisäys 9.9.2015 / Tilastoja
Helpottaakseni tilanteen hahmottamista tässä numeroita ipakoloisista.

Lähde: Maahanmuuttoviraston tilastot

Moskeijoista
Ne eivät ole vain rauhallisten muslimien rukoilu- ja kokoontumispaikkoja. Ne ovat myös paikkoja, joissa lietsotaan ja saarnataan ääri-islamismia. Esimerkiksi Ruotsissa Gävlen moskeija on paikka, mistä jopa kyseenalaisen poliittisen korrektiuden mallimaassa media laukoo totuuksia erityisesti sen pääpahiksesta Ali Al Ganasista.

TV: Al Ganas om sin hyllning till IS-krigare
Gävles moské vill sprida extrem tolkning av islam
Ali Al-Ganas önskan: IS-pass och flygbiljett till "Kalifatet"
Paavo Tajukangas: Gävlen moskeijassa vihasaarnaus jatkuu

Vielä kerran: tänne tulvivat elintasopakoloiset eivät ole sotaa pakenevia äidin pikku pilttejä. Niiden seassa on murhamiehiä, islamistiterroristeja, sotilaskarkureita ja tuhansia muita, jotka EU:n päättäjien lepsuilun ja hölmöilyn takia lähtivät liikkeelle täysin turvallisista oloista. Siellä, siis täysin turvallisissa oloissa, on näiden iästään, matkareitistään ja kaikesta muustakin valehtelevien iPakoloisten perhe. Siellä, siis täysin turvallisissa oloissa, nämä odottavat rahalähetyksiä (joista osa mennee matkanjärjestäjille) ja varsinkin sitä, että lepsun perheenyhdistämiskäytännön mallimaasta Suomesta näytetään vihreää valoa.

Lopuksi terveiseni Ruotsin feministihallitukselle

2 kommenttia:

 1. Tiesin kyllä, että tuo on hidasta, mutta en sitä, että noinkin hidasta. Sinänsä niin oikeus- kuin hallintojärjestelmämme on kuin luotu niin rikollisille kuin tällaisille ketkuille, jotka haluavat käyttää sinisilmäisen yhteiskunnan hyväuskoisuutta hyväkseen. Eikä muutosta ole näkyvissä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervehys Ykä, kiitos kommentista.

   Ei pelkkä hitaus vaan se, että elintasosurffarit saavat jäädä tänne notkumaan VHM:n piikkiin käytännössä ad infinitum. Ei niitä saa täältä millään pois, elleivät itse halua lähteä. Tästä on demlalaisen KHO:n ennakkopäätös vuodelta 2013, kts. KHO:2013:78.

   Poista