lauantai 19. syyskuuta 2015

Tervetuloa Suomeen, iPakoloiset! Muistakaa käyttää palveluitamme!

Turvapaikanhakijat työllistävät myös Lapin keskussairaalaa
Lauantai 19.9.2015 klo 04.50

Satojen turvapaikanhakijoiden vyöry Rovaniemelle näkyy myös Lapin keskussairaalassa.
Infektiotautien ylilääkäri Markku Broas kertoo, että sairaalassa on ollut hoidettavana tavallista eksoottisempia tartuntatauteja. Potilaista osa on ollut alkuvaiheessa erityksessä.

- Turvapaikanhakijoita tulee Välimereltä etelämpää ja korkean tuberkuloosin alueelta. Meillä on ollut hoidettavana muun muassa toisintokuumepotilaita, mikä on borrelia-bakteerin aiheuttama tauti. Tautikirjo on laaja, mutta toistaiseksi olemme selvinneet normaalilla työntekijävahvuudella tilanteesta, Markku Broas sanoo.

Maahanmuuttovirasto on kilpailuttanut valtakunnallisesti turvapaikanhakijoiden terveystarkastukset. Yksityinen Terveystalo ottaa heistä myös keuhkokuvat tuberkuloositapausten selvittämiseksi. Valtio korvaa sairaanhoitopiirille turvapaikanhakijoiden hoidon todellisten kustannusten mukaan. (Lähde: Iltalehti 19.9.2015)

Mistä tämä satojen turvapaikanhakijoiden vyöry johtuu?
Siitä, että tämä on SPR:n, Suomen Terveystalo Oy:n, DEMLA:n, stalinistien ja muiden maanpetoksellisten * suunnittelema ja järjestämä terrori-isku.

Johdanto
Tämä toimintaohje järjestelykeskuksen perustamiseksi on laadittu osana Euroopan pakolaisrahaston osarahoittamaa 'MAVA2 - Järjestöjen tehtävät maahantulovarautumisessa' -hanketta (ERF21131A). Hankkeen kesto oli 1.2.2013 - 31.1.2015.

Hankkeen kansallisesta rahoituksesta vastasivat sisäministeriön maahanmuutto-osasto, sisäministeriön tutkimustyöryhmä, työ- ja elinkeinoministeriö, sosiaali- ja terveysministeriö, Maahanmuuttovirasto, Suomen Terveystalo Oy sekä Suomen Punainen Risti. Muita hankkeen yhteistyökumppaneita ovat olleet aluehallintovirastot, elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskukset, Suomen Pelastusalan Keskusjärjestö (SPEK), Vapaaehtoinen pelastuspalvelu (Vapepa), Suomen evankelis-luterilainen kirkko sekä eri järjestöt. Hanketta hallinnoi Suomen Punainen Risti.
(Lähde: Järjestelykeskusten perustaminen, 2015)

Tämä hanke toteutettiin 1.2.2013 - 31.1.2015, eli kahden edellisen hallituksen aikana. Tästä invaasiosta on aivan turha syyttää Perussuomalaisia tai ehkä vähän sössinyttä pääministeri Juha Sipilää.

Kukkaruukku-Käteisen ja Stubidon hallituksessa olleilta pitää siis ruveta tivaamaan vastauksia. RKP-tollot pitää panna erityisen tiukkaan piinapenkkiin. RKP pelasti konkurssikypsän SPR:n 1990, RKP:n edustajia on ollut maahanmuuttobisneksessä järisyttävän paljon vuosikaudet, RKP muutenkin on mädättäjäsakkia pahimmasta päästä. RKP-tollot ovat hyvin edustettuina myös stalinistisessa DEMLAssa, neiti Mika Ill-manista lähtien.

Henkilökohtainen toiveeni on, että älkää liikaa kiusatko Päivi Räsästä. Luulen, että demlan mädättämän sisäministeriön virkamiehet Päiviä hieman juksasivat.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti