perjantai 4. syyskuuta 2015

iPakoloisia tulvii Ruotsista satoja joka päivä, mutta vieläkään Petteri et tee mitään konkreettista

Tällä viikolla heitä on tullut erityisen paljon Ruotsista pohjoisen kautta Tornioon.

Rajan Haaparannasta Suomen puolelle on ylittänyt päivittäin jopa 300 turvapaikanhakijaa. ... Sisäministeriö perustaakin uuden ryhmän pakolaiskriisin vuoksi.
(Lähde: Iltalehti 4.9.2015)

Petteri enää ei ole aikaa mihinkään papereiden pyörittelyyn eikä moiseen tyhjänpäiväiseen puuhasteluun. Nyt pitää toimia: Ruotsin rajat tukkoon (Rajavartiolaki) ja Ruotsista tänne tulleet elintasosurffarit heti takaisin Ruotsiin (Ulkomaalaislaki, Dublin-sopimus).

Nyt töihin, Petteri, siis nyt heti, sekuntiakaan aikaa ei enää ole tuhlattavaksi.


Orpo pyrkii luomaan illuusion tehokkaasta otteestaan tämän kriisin hallintaan. Orpo fuskaa ja yrittää pelata aikaa. Aivan varmasti suunnitelmia sisäministeriössäkin on ollut ainakin vuodesta 2009 eli edellisen invaasion ajoilta. CEAS:stä eli taakanjaosta on uutisoitu jostain vuodesta 2011, eli tälläkin perusteella väitteet siitä ettei muka olisi ennen tätä ollut mitään suunnitelmia "pakolaiskriisin" varalta ovat hölynpölyä.

Petteri Orpo ja Sekoomus pelaavat nyt RKP:n ja SPR:n pussiin, laskut tästäkin lankeavat veronmaksajille. Petteri Orpolla on ollut riittävästi aikaa panna toimeen esimerkiksi Rajavartiolaissa mainitut tiukennetut tarkastukset, mutta sitäkään tämä RKP:n marionetti ei uskalla tai ei saa tehdä.

Luulin että Astrid Thors oli täystuho, mutta Thuurska ei ollut mitään Petteriin verrattuna. Mitä moisen desantin päässä voi liikkua vai liikkuuko siellä muu kuin keltainen neste?

Petteri Orpo, eroa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti