perjantai 18. syyskuuta 2015

Sisäministeriö uhkailee ja valehtelee

Tornion kaupunginvaltuusto äänestää tilojen luovuttamisesta maanantaina, mutta äänestyksen tulos ei voi enää estää keskuksen perustamista.

"Valtioneuvosto voi asetuksella määrätä heidät luovuttamaan tilat käyttöön. Poliittiset päättäjät sen Torniossa tietävät ja asiaa on valmisteltu hyvässä yhteistyössä", Sisäministeriön kansliapäällikkö Päivi Nerg kertoo.


Ei voi määrätä. Laki sanoo näin.

Valtioneuvoston asetuksella säädetään tarvittaessa, mitä kuntia tässä momentissa säädetty velvollisuus koskee. Keskusten perustamisesta ja ylläpidosta on tehtävä Maahanmuuttoviraston kanssa 10 §:ssä tarkoitettu sopimus.

Tämäkin väittämä on valhe. Järjestelykeskuksessa oleskelu saa lain mukaan kestää enintään viikon. (Lähde: Pravda 17.9.2015)
Sisäministeriö voisi täsmentää, missä laissa noin lukee. Tehtävä kuitenkin on mahdoton, koska kyseistä lakia ei ole olemassa.

Torniolaiset päättäjät vaatikaa, että järjestelykeskuksen yhteyteen pitää saada myös säilöönottokeskus. Sisäministeriölle tiedoksi, että laissa lukee näin.
Sisäministeriö valehtelee jatkuvasti. Sisäministeriö rikkoo perustuslakia. Erotkaa, desantit!

Helppohan se nyt SPR:n ja muiden mädättäjien on edetä kun on valmiit kartat. Perkeleen maanpetturit! Katsokaa tätä, katsokaa päivämäärää, katsokaa toimeksiantajaa! Teillä stalinisteilla ja muilla demlapelleillä alkaa nyt tiimalasissa hiekka valua loppuun.

Mihin tulijat majoitettaisiin, jos Suomi joutuisi äkkiä laajamittaisen maahanmuuton kohteeksi? Tätä selvittävät Uudenmaan, Hämeen ja Kaakkois-Suomen ely-keskukset, jotka kartoittavat sisäministeriön toimeksiannosta turvapaikanhakijoille sopivia vastaanotto- ja järjestelykeskuspaikkoja.
Etelä-Suomen Sanomat 30.3.2015

Kiitokset ja hatunnosto Jorma Nordlinille, jonka blogikirjoituksessa on linkki hyytävään dokumenttiin JÄRJESTELYKESKUKSEN PERUSTAMINEN Toimintaohje ylläpitäjille perustamistilannetta varten MAVA2 -Järjestöjen tehtävät maahantulovarautumisessa (ERF 21131A) (PDF, 2,3MB).

Ensimmäisenä tästä valmiista kartasta, kuten sitä kutsun, tietojeni mukaan julkisuudessa oli MV-lehden keskustelufoorumilla 18.9.2015 klo. 07:59. Tässä linkki tuohon viestiin ja linkki äsken aiheesta avaamaani ketjuun "Asiasta ensimmäisenä kertoi MV-lehti".

Kiitos kaikille tuki- ja taustajoukoissa mukana oleville, tiedätte kyllä keitä tarkoitan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti