perjantai 25. syyskuuta 2015

Päivän kuva


Lukekaa, mitä blogistiveljeni Ykä kirjoittaa. Ei mulla muuta.

4 kommenttia:

 1. Kuvateksti suomeksi käännettynä.

  "Suomi infoa

  Ruotsista ei voi enää mennä rajan yli Suomeen vapaasti. Poliisi ja armeija tarkastavat rajalla kaikki ihmiset. Jos haluaa jäädä Suomeen joutuu hakemaan turvapaikkaa Torniosta. Henkilö on myös pakotettu jäämään Tornioon jopa 6 - 12:ksi kuukaudeksi. Sen jälkeen ei voi vapaasti matkustaa Etelä- Suomeen Helsinkiin.

  Kohta alkaa pohjoisen kaamos, joka tarkoittaa, että aurinko laskee ensi kuussa ja nousee seuraavan kerran maaliskuussa. Talvi on pitkä, pimeä ja kylmä. Pohjoisessa ei ole isoja kaupunkeja, vain pieniä kyliä.

  Suomeen on tullut paljon turvapaikanhakijoita, joten oleskeluluvan käsittelyajat ovat pitkiä, yli vuoden jonot.

  Juuri nyt kannattaa jäädä Ruotsiin.

  Terveisin Paavo"

  VastaaPoista
 2. Juuh, kannatan Ruotsiin jäämistä..ja unohtaa koko Suomen, täällä on niin ikäviä ja agressiivisia ihmisiä, jotka haluavat ensi parantaa oman maansa asioita ja sen jälkeen, ehkä(huom) ehkä ajatella jotain muuta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervehys Karelian voice, kiitos kommentista.

   Kannattaa muuten seurata, mitä tapahtuu KRP:n korruptioepäilyasioissa. Elfgren, RKP, maanpetturi, pani syyttömän miehen Jari Aarnion telkien taakse vain siksi, että oli liian pätevä huumekyttä. Terveiset Aarniolle, tsemppiä! Hatunnosto Jarkko Sipilälle ja Taavi Soininvaaralle!

   Poista
 3. Eilisaamuista tietoa.

  Mulla on "sisäpiirin" tietoa, että perjantai- iltana lähtis
  Tukholmasta kunnon pompsi tulemaan. Vähän niinku Neuvostoliiton suurhyökkäys kesäkuussa -44 Karjalan Kannaksella. Tulijaa oli niin pirusti.

  Menen postaamaan tuonne varikolle kun ne nostaa busseista niitä kyytiin, siitä pikapikaa steissille, paljonko sieltä nousee kyytiin ja sitten vielä kaasu pohjassa Märstaan stalkkaamaan paljonko Maahanmuuttoviraston pääpaikalta nousee tulijota idän pikajunaan.

  Niin että se kriittinen piste ylittyy vielä monta kertaa.

  VastaaPoista