perjantai 11. syyskuuta 2015

Petteri, yksi rasisti ilmoittautuu

Stalinisti Petteri Orpon mielestä "pakolaisten motiivien arvostelu on rasismia". Selvä, tuolla perusteella ilomielin tunnustan olevani rasisti. Tässä hieman perusteluja.

Irakilaisia tai irakilaisiksi itseään väittäviä iPakoloisia tulee Ruotsista Suomeen ennätysvauhtia. Petteri ei vieläkään ole käskenyt tiukentaa rajavalvontaa eikä vieläkään ole käskenyt ruveta käännyttämään noita elintasosurffareita Ruotsiin. Laki tämän sallii mutta ei, Petteristä on niin paljon mukavampaa pelata uhkapeliä Suomen ja suomalaisten turvallisuudella.

Turvapaikanhakijat tammi-elokuu 2015, lähde Maahanmuuttovirasto

Uudenlaisia kurpitsavaunutarinoita
Haaparannan kautta tulee päivittäin Pohjois-Suomeen noin 300 turvapaikanhakijaa, joista päätyy Oulun poliisilaitoksen ovelle keskimärin 50. Noin puolet hakijoista ovat paperittomia riippuen siitä mitä lasketaan virallisiksi henkilöpapereiksi ja mitä ei. Uutena ilmiönä verrattuna aikaisempiin vuosiin, jolloin koko maahan saapui reilut 3000 turvapaikanhakijaa per vuosi on ollut se, että turvapaikanhakijat tilaavat henkilöpaperinsa kotimaastansa vasta kun ovat saapuneet turvapaikkakohteeseen. Tähän voi poliisiviranomaisen mukaan vaikuttaa se, että turvapaikanhakijat pelkäävät kadottavansa paperit matkalla tai se, että heidät käännytettäisiin heti EU:n rajalla mikäli paperit olisivat mukana. (Lähde: Jari-Pekka Teurajärvi 11.9.2015)


Belgian pakolaiskomissariaatin ("Commissariaat-Generaal voor de Vluchtelingen") johtaja Dirk van den Bulck havahtui tästä äkkinäisestä muutoksesta ja ryhtyi tutkimaan lähes identtisten kertomusten taustat. Kävi ilmi, että komissariaatin omilta nettisivuilta dokumentti 15C oli ladattu Bagdadissa varsin usein, erityisesti heinäkuun aikana. Kyseisessä dokumentissa todetaan, että lähtökohtaisesti Bagdadin alueen asukkaat voivat saada suojelua Belgiassa seudun yleistyneen väkivallan perusteella. Hallinnon uuden avoimuuden seurauksena jokaisen maan asukas pystyy kätevästi jo kotimaassaan komissariaatin nettisivuilta tarkastamaan minkäläinen mahdollisuus on Belgian oleskeluluvan saamiseen. Belgialainen sanomalehti "Het Nieuwsblad" toteaakin, että bagdadilaisten yllätysaallon syy onkin belgialaisviranomaisten omassa läpinäkyvyydessä....Dirk van den Bulck päätti, että tässä vaiheessa irakilaisnuorten hakemukset jätetään käsittelemättä koska kertomukset ovat epäuskottavia ja liian samankaltaisia. Muut naapurimaat, esimerkiksi Hollanti, suhtautuvat huomattavasti kriittisemmin irakilaisten hakemuksiin. (Lähde: Ilmari Schepel 10.9.2015)

Päivitän tätä kirjoitusta kuultuani stalinisti Petteri Orpon kootut selitykset siitä, miksei tuo herkkähipiäinen narsistipelle hoida tehtäviään kuten pitäisi.


Linkki Hommaforumilla hallituksen 11.9.2015 tiedotustilaisuudesta käytävään keskusteluun.

Pravda kertoo näin.

Orpo tähdensi tänään tiedotustilaisuudessa, että päätöksiä ei ole vielä tehty. Vastaanottorahan laskemista perustellaan turvapaikanhakijoiden suurella määrällä ja Suomen heikolla taloustilanteella.

Orpon mukaan vastaanottorahan laskemisessa on kuitenkin perustuslaillisia haasteita.


Ei ole, Petteri valehtelee taas.

Kansanedustaja Juho Eerola Suomen uutisissa.

– Hyviä toimenpiteitä ovat muun muassa turvallisten maiden lista, joka tarkoittaa sitä, että esimerkiksi jokainen Balkanin tai Turkin alueelta tulevan hakijan turvapaikka-anomus käsitellään pikamenettelyllä. Tavoitteena on, että myös osia Irakista ja Somaliasta saataisiin mukaan listoille.

– Suomi myös tiukentaa perheenyhdistämiskriteereitä sekä ottaa Schengenin sisärajatarkastukset aktiiviseen keinovalikoimaan. Myös sosiaaliturvaan on tulossa muutoksia, jotka vähentävät Suomen vetovoimaa mahdollisille elintasosyistä tuleville hakijoille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti