perjantai 11. syyskuuta 2015

SPR, kantakaa vastuunne!

SPR:n vastuulla olevan vastaanottokeskuksen "asiakkaat" aiheuttavat huomattavan paljon häiriöitä ja ongelmia Pansiossa.

– He (turvapaikanhakijat) eivät suostu jonottamaan lainkaan, vaan hyökkäävät suoraan kassalle ja odottavat palvelua heti. Eivät he ymmärrä, kun sanomme, että pitää mennä jonon perälle, Pansion S-marketin apulaismyymäläpäällikkö Alice Jalo tuskailee.

– Puolin ja toisin se menee huuteluksi, kun ulkomaalaiset eivät ymmärrä suomea. Eivätkä hieman humalassa olevat asiakkaat ymmärrä englantia. Me työntekijät siinä sitten yritämme rauhoitella suomeksi ja englanniksi, ettei tilanne menisi ihan lyömiseen asti, Jalo kertoo. (Lähde: YLE 11.9.2015)

SPR tienaa miljoonia euroja "väliaikaisilla" vastaanottokeskuksilla ja "hätämajoituskeskuksilla". Lain mukaan vastaanottokeskus on majoitusliike. Lain mukaan majoitusliikkeen ylläpitäjällä on vastuu asiakkaistaan. Näin SPR reagoi tälläkin kertaa, SPR:n mielestä mitään ongelmia ei tietenkään ole.
Kehotan kaikkia SPR:n ylläpitämien majoitusliikkeiden "asiakkaiden" terrorin kohteiksi joutuneita ilmoittamaan heti poliisille, kertomaan tapahtumista somessa ja vaatimaan SPR:ää kantamaan vastuunsa.

Tämä sama pätee SPR-lähtöisen Esperin toimintaan. Lienette huomanneet trendin? Eli siis sen, että SPR haluaa vastaanottokeskuksen tai "hätämajoituskeskuksen" juuri sinne, missä jollain kunnalla on vanhuspalveluita. Tämä siksi ja vain siksi, että Esperi saisi lisää potentiaalisia asiakkaita. Taipalsaari on tästä erinomainen esimerkki. Jos Esperi kiinnostaa, suosittelen lukemaan tämän Hommaforumin pitkähkön keskusteluketjun.

SPR on de facto terroristijärjestö, jonka julkinen rahoittaminen on lainvastaista.

Petteri Orpo eroa heti!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti