maanantai 7. syyskuuta 2015

Päivän kuva, Petterikin voi katsoa2 kommenttia:

 1. Oikeanlaista toimintaa. Tällä tempulla Tanska takaa sen, että uusia tulijoita ei maahan tule, vaan ne pyrkivät avokätisempiin maihin, kuten Ruotsiin ja Suomeen. Suomen olisi välittömästi kiristettävä omat sääntönsä vähintään samalle tasolle - tai vaikka lopettaa asumisperusteinen sosiaaliturva kokonaan ja rajata se koskemaan ainoastaan kansalaisia ja niitäkin tietyin ehdoin. Holtiton kansalaisuuksien myöntäminen pitäisi myös lopettaa ja esim. rikoksiin syyllistyneiden uuskansalaisten kansalaisuudet tulisi tarvittaessa peruuttaa.

  Ensihoitona akuutin ongelman laajenemisen estämiseksi olisi se useampaan kertaan täälläkin vaatimasi rajavalvonnan palauttaminen välittömästi Ruotsin rajalle, pikakäännytysoikeuksin varustettuna, ts. ei sisäänpääsyä edes taikasanalla "asyl" kun kerran turvallisesta maasta tulevat. Seuraava askel olisi aloittaa välittömästi valmistelu Schengen-alueesta irtautumiseksi. Ja mieluiten koko EU:sta saman tien.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervehys thule, kiitos kommentista.

   Perheenyhdistämissäädökset pitää hetimmiten viedä niin tiukiksi kuin oikeasti olemassaolevat säädökset myöten antavat. Tällä tarkoitan EU-direktiiviä: sen mukaiset käytännöt, ei enempää, ei vähempää, kaikki tulkinnanvaraisuudet iPakoloisten kannalta niin tiukiksi ja hankaliksi kuin mahdollista.

   Unkarin pääministeri Viktor Orban vaatii Saksaa ja Itävaltaa sulkemaan rajansa, oikealla asialla sielläkin ovat.

   Meidän pitää heti täällä Suomessa hiljentää valehtelevat poliitikot eli ainakin ne, jotka väittävät ettei täällä ole vetotekijöitä ja ne, joiden mielestä rajavalvonnan palauttamisessa olisi jotain lainvastaista. Ei ole, kts. Rajavartiolain 15§

   Poista