maanantai 7. syyskuuta 2015

Forssan kaupunginhallituksen jäsenet äänestäkää Ei!

Forssassa jo kertaalleen tyrmätystä vastaanottokeskuksesta pitää poliittisen painostuksen, mahdollisesti uhkailunkin takia äänestää uudestaan tänään.

Ruotsista tulvivien ipakoloisten taustalla on järjestäytynyttä rikollisuutta, poliittista kähmintää ja SPR:n rahanahneus. Äänestämällä vastaanottokeskukselle Ei! te omalta osaltanne pienennätte SPR:n saamaa rahapottia, parannatte etukäteen kaupunkinne turvallisuutta ja näpäytätte saamatonta sisäministeriötä.

Forssalaiset äänestäkää Ei!

Älkää antako SPR:n tunteisiin vetoavien valheiden sumentaa järkeänne! Tivatkaa Minna Jussilalta, mitä Mäntässä tapahtui ja miten halventavasti SPR:n edustajat kuten Minna Jussila paikallisen kirpparin pitäjän ongelmiin suhtautuivat. Vaatikaa SPR:ltä selkeitä vastauksia siitä, miten he muka Forssassa kykenisivät hoitamaan asiat yhtään paremmin kuin Mäntässä tai jo kuusi vuotta sitten Lammilla.

Forssalaiset kuntapäättäjät äänestäkää Ei!

Lisäys 7.9.2015 / Taas tätä samaa hölynpölyä
Forssan kaupunginvaltuuston puheenjohtaja Kaisa Lepola (sd.) on kyllästynyt hätämajoituksesta kaupungissa käytyyn repivään keskusteluun. Hänen mielestään valtio, maahanmuuttovirasto ja Suomen Punainen Risti voisivat tehdä päätökset hätämajoituskeskuksista hyvin ilman kuntien muodollisia kannanottoja, minkä lakikin sallii. (Lähde: Ilta-Sanomat 7.9.2015)

Kaisa Lepolakin valehtelee, sillä yksikään voimassaoleva laki ei salli SPR:n tekevän päätöksiä hätämajoituskeskuksista. Sitä ei voi tehdä maahanmuuttovirastokaan, lain mukaan siihen vaaditaan valtioneuvoston asetus. Kaisa Lepolalle ja muille mokukiimaisille vielä muistutus siitä, ettei valtioneuvoston asetuskaan ole pakottava, ainoastaan velvoittava.

Nyt SPR ja SPR:ltä ruskeita kirjekuoria ja/tai muita lahjuksia saavat poliitikot turpa kiinni. Tutkikaa lakia, tässä soveltuvasta kohdasta rautalankamalli. Yrittäkää vain kävellä lain ja kuntalaisten enemmistön mielipiteen yli, mutta älkää itkekö kun rupeaa nessuun sattumaan.
* * *
Huomautan ja muistutan siitä, että SPR:llä ei ole yksinoikeutta ylläpitää vastaanottokeskuksia. Ei ole eikä saa olla, tämän kieltävät voimassaolevat lait ja EU-direktiivit. Muistutan Maahanmuuttovirastoa siitä teidän ja SPR:n kannalta ikävästä tosiasiasta, että "kiire" ei ole juridisesti pätevä peruste jättää noudattamatta hankintalakia. Ei varsinkaan tässä tapauksessa, valmisteluja todistettavasti on ollut meneillään ainakin maaliskuusta 2015.

Petteri Orpo eroa heti.

Lisäys 7.9.2015 / Median ja Maahanmuuttoviraston pelottelu ja uhkailu
Nyt Maahanmuuttovirasto ja media ovat ruvenneet käyttämään termiä hätämajoitusyksikkö. Sori vaan, SPR, laki ei tunne moista käsitettä. Lopettakaa heti uhkailunne, voimassaolevien pykälien mukaan pitää mennä. Teidänkin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti