torstai 10. syyskuuta 2015

Päivän videoklippi: Sekoomusministerien ja MEPpien suuri idoli J-C. Juncker

Jean-Claude Juncker, usein työtehtävissäänkin sekoileva juoppo on Sekoomusministerien ja MEPpien suuri idoli. Onhan se tietysti myös vihervassareille ja valtamedialle ehdottomasti tärkeämpää jauhaa jostain suomalaisen kansanedustajan baarireissuista kuin EU-komission puheenjohtajan kännisekoiluista.


Virka-aikanaankin juopottelevan Jean-Claude Junckerin sekoiluista on ollut ulkomaankielisessä mediassa juttuja aikaisemminkin.

The frontrunner to be the next head of the European Commission was “dead drunk”, vulgar and aggressive in an official meeting when he was prime minister of Luxembourg, according to the accounts of two witnesses given to The Times.

It was alleged that Jean Claude Juncker smelt of alcohol and fired a volley of expletives at the head of intelligence services for about five minutes. The claims come amid growing signs that Mr Juncker’s attempt to become president of the European Commission is struggling, in the face of bitter public opposition from David Cameron.
(Lähde: The Times 7.6.2014)

Juncker was 'dead drunk' and hurling vulgar abuse: Leaked documents accuse frontrunner for EU top job of expletive-strewn rant at his intelligence chief
- Jean-Claude Juncker was Luxembourg's PM during the 2007 incident
- Former intelligence agent André Kemmer wrote a leaked missive about him
- It claimed Juncker, 59, went on a five minute rant smelling of alcohol
- Kemmer said claims were only a personal note, and Juncker denied them
- Arch-federalist Juncker wants to run European Commission, to Tories' fury
(lähde: Daily Mail 7.6.2014)

Tuota sekoilevaa federalistia ja juoppoa Sekoomuksen ministerit ja MEPit pitävät esikuvanaan. Ei ihme, että täällä tällä hetkellä on näin kammottava ja pelottava kaaos. Yksikään Sekoomuksen ministereistä ei tee yhtään mitään konkreettista tilanteen parantamiseksi, toisin kuin esimerkiksi tanskalaiset ministerit ja päättäjät.

Eiköhän tehdä niin, että ulkoistetaan sisäisestä turvallisuudesta ja maahanmuuttopolitiikasta päättäminen tanskalaisille? Siellä osataan, täällä ei.

VHM vastaan Koneisto, säännöt muuttuvat aina Koneiston eduksi.


Petteri Orpo eroa heti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti