keskiviikko 9. syyskuuta 2015

Päivän pelle: Alex Stubb, Sekoomus

Jos onnistumme kotouttamisessa ja maahanmuuttajien sopeuttamisessa suomalaiseen yhteiskuntaan, se on meille myös valtava potentiaali. Väestörakenteemme on auttamatta vaikea, tarvitsemme myös maahanmuuttoa, jotta huoltosuhde olisi parempi. Siksikin alkuvaiheen sopeutumiseen ja kotouttamiseen kannattaa panostaa. Se auttaa myös välttämään niitä ongelmia, joita maahanmuuttoon on Euroopassakin liittynyt. (lähde: Talouselämä 9.9.2015)

43 sanaa, vähintään yhtä monta virhettä. Stubido voisi katsoa Tilastokeskuksen tai Optulan tilastoista, miten hyvin 25 vuotta kotoutetuilla somaleilla menee.

Stubido voisi tutkia Ruotsin rikostilastoja ja miettiä, miten hyvin siellä kotouttaminen ja maahanmuuttajien sopeuttaminen yhteiskuntaan on onnistunut.

Stubidon kannattaa kysyä kansantalouteen liittyvistä asioista muiltakin kuin Juhana "rikkaruoho" Vartiaiselta. Valtava potentiaali, kyllä, mutta ei semmoinen kuin haittamaahanmuuttoon liittyviin asioihin perehtyneet sen ymmärtävät.

Nämä elintasosurffarit ovat valtava potentiaali vain ja ainoastaan maahanmuuttoteollisuudessa mukana oleville tahoille. Tätä valtavaa potentiaalia kyttäävät erityisesti SPR ja Pakoloisneuvonta ry, joille jokainen iPakoloinen tarjoaa mahdollisuuden lyödä rahoiksi.

Maahanmuuton on oltava hallittua. Nämä neljä sanaa tuntuvat olevan kaikille sekoomusministereille ylitsepääsemättömän vaikeat ymmärtää. Kun Ruotsista kenenkään estämättä joka päivä tänne Suomeen tunkee satoja ja satoja potentiaalisia murhamiehiä, pikkutyttöjen raiskaajia, pikkupoikien pahoinpitelijöitä ja muuta roskasakkia, maahanmuutto tällä hetkellä on kaikkea muuta paitsi hallittua.

Kun poliisijohto vaientaa totuudenpuhujat, se vähäinenkin luottamus poliisiin hajoaa miljooniksi sirpaleiksi. Kun valtamedia suoltaa pelkkää  maahanmuuttoteollisuuden, tuttavallisemmin Koneiston propagandaa ja vaientaa siitä käytävän keskustelun, kyseessä ei voi olla pelkkä sattuma.

Meidän täällä Suomessa pitää olla itsekkäitä ja ajatella ensisijaisesti meitä suomalaisia. EU-komission pipipäät, haihattelija Angela Merkel ja muut hullut saavat tietysti ajatella mitä haluavat, mutta minä en halua maksaa centtiäkään näistä sekopäisistä ajatuksista ja niiden katastrofaalisista vaikutuksista.

Maahanmuuton on oltava hallittua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti