perjantai 4. syyskuuta 2015

Rautalankaa järjestelykeskuksista ja niihin liittyvästä lakipykälästä

Että Petterikin ymmärtäisi mikä on järjestelykeskus ja miten pitää menetellä, väännän rautalankamallia tästä lakipykälästä.

Aluksi lainaan pykälän kokonaisuudessaan. Petteri, kiinnitä huomio lihavoituihin sanoihin.

Jos Suomeen tulee niin suuri määrä ulkomaalaislain 109 tai 133 §:ssä tarkoitettuja ulkomaalaisia, ettei heitä voida sijoittaa vastaanottokeskuksiin tai maahantulon edellytysten selvittäminen ja maahantulijoiden rekisteröinti tavallisessa menettelyssä ei ole mahdollista, vastaanottopalvelut järjestää järjestelykeskus1. Majoitus järjestelykeskuksessa on tarkoitettu lyhytaikaiseksi. Majoittuvalle annetaan hyödykkeitä välttämätöntä toimeentuloa varten2.

Sisäasiainministeriö voi määrätä3 elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskuksen sopimaan4 varautumissuunnitelman laatimisesta kunnan kanssa vastaanoton järjestämiseksi laajamittaisen maahantulon yhteydessä. Varautumissuunnitelma laaditaan aiesopimuksen5 muotoon.

Varautumissuunnitelman tehneisiin kuntiin tai kuntiin, joihin maahan tulleiden ulkomaalaisten sijoittaminen olosuhteet huomioon ottaen on muutoin perusteltua6,7, on perustettava tarpeellinen määrä järjestely- ja vastaanottokeskuksia. Valtioneuvoston asetuksella8 säädetään tarvittaessa, mitä kuntia tässä momentissa säädetty velvollisuus9 koskee. Keskusten perustamisesta ja ylläpidosta on tehtävä Maahanmuuttoviraston kanssa 10 §:ssä tarkoitettu sopimus.


Seuraavaksi käyn kohta kohdalta läpi lihavoimani sanat ja niiden merkityksen. Petteri, nyt tarkkana.

1) Petteri et ole julkisesti sanonut sanaakaan järjestelykeskuksista
2) Petteri, mitä valehtelitkaan turvapaikanhakijoille annettavasta perustuslain muka turvaamasta rahasta?
3) Petteri saatoit tässä olla myöhässä, mediassa uutisoitiin jotain varautumissuunnitelmista jo keväällä. Sitä en tiedä oliko tuo virallinen sisäasiainministeriön määräys, sitä tutkivien journalistien pitää kysyä sisäasiainministeriön maahanmuutto-osastolta.
4) Petteri ymmärrätkö mitä tarkoittaa "sopia"? Onko se niin, että tarjous ja hyväksyvä vastaus on sopimus vai onko se niin, että SPR käskee Perätakahikiän patruunaa luopumaan kartanostaan jotta SPR saa sinne VOKin?
5) Petteri käske tsuppareitasi erityisavustajaasi etsimään henkilö, jolla on niin hyvä luonne ja niin lehmän hermot, että hän pystyy sinulle selittämään mitä juridinen termi aiesopimus tarkoittaa.
6,7) Petteri nyt tuli tiukka paikka, kaksi epämääräistä termiä "olosuhteet huomioon ottaen" ja "muutoin perusteltua". Haluatko Petteri lyödä vetoa miten käy, kun kuntapäättäjät oikeussalissa tuovat esiin tosiasiat siitä, ettet ole tehnyt mitään i) tehostaaksesi rajavalvontaa, ii) ottaaksesi huomioon ulkomaalaislain, iii) ottaaksesi huomioon Dublin-sopimuksen eli iv) omilla tekemättä jättämisilläsi olet ollut myötävaikuttamassa tähän tilanteeseen.
8) Petteri tämä lienee sinullekin selvä ja ymmärrettävä asia, mutta varmuuden vuoksi: sinä Petteri et ole Valtioneuvosto. Et, vaikka peilin edessä pullistellessasi ja irvokasta ilmettäsi harjoitellessasi sinusta siltä saattaa tuntuakin. Oireet viittaavat vakavaan Napoleon-kompleksiin, ehkä sinun kannattaisi harkita hoitoon menoa.
9) Petteri kun se toinen tsuppareistasi erityisavustajistasi hankki sinulle selvityksen aiesopimuksesta (#5) käske se toinen hinnalla millä hyvänsä hankkimaan esimerkiksi Erkki Aurejärveltä statement (Petteri tuo sana on englantia, ulkomaan kieltä, ja tarkoittaa lausunto) siitä, mitä pitää sisällään käsite kunnan velvollisuus. Sinä maksat, tottakai, sullahan on sovittuna avoin piikki RKP:n tai/ja SPR:n kanssa.

Petteri Orpo, eroa heti.

3 kommenttia:

 1. Nämä viimeaikaiset postauksesi olisi hyvä lähettää suoraan Petterin sähköpostiin, jotta viesti menisi varmasti perille.

  Toisaalta, kun on jo nähty, että Petterillä on tapana pillastua siitä, että kansalaiset ottavat häneen yhteyttä - jopa siinä määrin, että lähettää poliisit heitä terrorisoimaan - ehkä on kuitenkin parempi, että et lähetä.

  Mutta täysin samaa mieltä olen siitä, että Petteri Orpo olisi pantava viralta välittömästi. Tai mieluiten jo eilen. Ja syytteeseen valtiopetoksesta. Halla-Aho sisäministeriksi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervehys thule, kiitos kommentista.

   Minusta on mukavampaa vittuilla Petterille tällä tavalla julkisesti, koska näin aina joku nämä näkee; saattaapa kavereilleenkin kertoa.

   Orpo on herkkähipiäinen narsistipelle, joka todellakaan ei pysty virkavelvollisuuksiaan hoitamaan tilanteen vaativalla vakavuudella.

   Heti pois vaan, tilalle joku Suomen ja suomalaisten parasta aidosti ajatteleva jämäkkä mies. Semmoinen, joka uskaltaa panna suvakkiämmille jauhot suuhun ja tarvittaessa lyödä nyrkkiä pöytään. Lässyttämällä ja leikkimällä "poliittisesti korrektia" tästä suosta emme nouse, nyt pitää oikeasti panna töpinäksi.

   Poista
  2. Muistin virkistämiseksi tässä linkki Petterin pillastumiseen ja syyttömän miehen kotirauhan rikkomiseen. Ääliömäistä touhua, kuvastaa hyvin sitä minkälainen pässinpää Orpo on.

   Poista