maanantai 7. syyskuuta 2015

Suomen korruptoitunut ja demlan mädättämä poliisijohto hyllytti totuudenpuhujan

Poliisi ei saa puhua maahanmuuttajista ja näiden aiheuttamista turvallisuusriskeistä totta, ei edes yksityishenkilönä, muuten se on mononkuva persauksiin.

Juuri näin tapahtui Keuruulla muun muassa nämä viisaat sanat sanoneelle Juha Anttiselle.

- Turvallisuutta ajatellen vastaanottokeskus ei voi tuoda Keuruulle mitään positiivista. Keskuksen myönteiset vaikutukset ovat puhtaasti humanitaarisia.


Nyt Helsingin poliisi tutkii Anttisen puheita. Anttinen heitettiin pois maahanmuuttajien rikoksia tutkineesta erityisryhmästä eikä enää toimi esimiestehtävissä.

Kaikki tämä vain siksi, että Anttinen siviilissäkin sovelsi ja noudatti poliisilakia, joka määrittelee poliisin tehtäviin kuuluviksi yleisen järjestyksen ja turvallisuuden ylläpitämisen sekä rikosten ennaltaehkäisyn.

1 § Poliisin tehtävät

Poliisin tehtävänä on oikeus- ja yhteiskuntajärjestyksen turvaaminen, yleisen järjestyksen ja turvallisuuden ylläpitäminen sekä rikosten ennalta estäminen, paljastaminen, selvittäminen ja syyteharkintaan saattaminen. Poliisi toimii turvallisuuden ylläpitämiseksi yhteistyössä muiden viranomaisten sekä yhteisöjen ja asukkaiden kanssa ja huolehtii tehtäviinsä kuuluvasta kansainvälisestä yhteistyöstä.


Korruptoituneen ja demlan mädättämän poliisijohdon mielestä noin ei saa toimia. Ajatukseni teistä, rikollisista Suomen tuhoajista eivät ole painokelpoisia. Tehkää tekin työnne kuten Anttinen älkääkä kuten stalinistiset ohjeenne määräävät. Te olette Suomen vihollisia, maanpettureita, luopioita, desantteja, teidän pitäisi erota. Ei Anttisen.

Aiheesta lisää MV-lehden sivuilla.

Lisäys 7.9.2015 / Uutinen Suur-Keuruu -lehdessä 30.8.2015

Tilanteen vakavuuden takia otin talteen koko uutisen ennen kuin se "katoaa".

– Turvallisuutta ajatellen vastaanottokeskus ei voi tuoda Keuruulle mukanaan mitään positiivista. Keskuksen myönteiset vaikutukset ovat puhtaasti humanitaariset, tiivisti sanomansa ylikonstaapeli Juha Anttinen, joka puhui keuruulaisille kunnallispäättäjille maahanmuuton riskeistä sunnuntaina.

Anttinen johtaa Helsingin poliisilaitoksella työskentelevää moniammatillista työryhmää, jonka toimialaan kuuluu myös maahanmuuttajataustaisten rikollisuus ja rikollisuuden ennalta ehkäisy.

Anttisen sanoma rakentui sekä Sisäministeriön listaamista riskitekijöistä että omista, työn mukana omaksutuista näkemyksistä. Keuruulaiskuulijoilleen Anttinen korosti puhuvansa yksityishenkilönä, ei Helsingin poliisilaitoksen virallisena edustajana.

Keuruulle Anttisella on vahvat kytkennät sekä vanhempiensa sukujen, että perittyjen maaomistusten kautta. Anttisen kesäasunto sijaitsee Keurusselän rannalla, vain joidenkin kilometrien päässä varuskunta-alueesta.

Vastaanottokeskuksen perustamista pohtiville keuruulaisille Anttinen ei ruusuista tulevaisuutta maalannut.

Suuri riski on Anttisen mukaan juuri nyt se, että tulijoiden ison määrän takia puutteellisin resurssein työskentelevä poliisi ei luotettavasti voi selvittää maahantulijoiden oikeaa henkilöllisyyttä. Radikalisoitumiskehitys koskee eritoten taistelualueelta tulevia ja sinne lähtöä suunnittelevia. Anttisen mukaan on viitteitä siitä, että tulijoiden joukossa on paljon entisiä sotilaita.

Anttinen muistutti myös seikoista, jotka hankaloittavat maahanmuuttajien ja kantasuomalaisten yhteiselämää. Naisen asema islamilaisissa maissa nousi riskitekijänä kärkisijalle. Tulijoista on 18-35-vuotiaita miehiä noin 75 prosenttia.

– Seurustelusuhteen purkautuminen voi johtaa tyttöjen ja naisten elämässä todella ahdistaviin jälkiseurauksiin, varoitti Anttinen.

Rinnakkainelo Suomessa voi Anttisen mukaan vaikeutua myös maahanmuuttajien koulunkäynnin hankaluuksien ja jengiytymisen vuoksi. Asuinalueiden eriytymisestä hän myös tiesi varoittaa.

– Iso organisoitumaan kykenevä joukko pienellä paikkakunnalla lisää levottomuuksien riskiä, Anttinen arvioi.

Anttisen oli kutsunut Keuruulle puhujaksi yrittäjä Jali Tuhkunen. Tilaisuus järjestettiin päivää ennen kuin kaupungin kanta Keuruulle suunniteltuun vastaanottokeskukseen linjataan.

Kaupunginhallitus muotoilee kaupungin kannan maanantaina 31. elokuuta.

Puheenvuoroja käyttivät tilaisuudessa myös Viikinlahden yrityspuiston yrittäjät, joita vastaanottokeskuksen tulo huolestutti.

5 kommenttia:

 1. Puheenjohtaja Soini, eduskunnan puhemies Lohela, oikeusministeri Lindström! Missä kulkee yksityisajattelun, puoluepolitiikkanne ja valtiopetoksen valmistelun rajat? On nimittäin jo pitkään vaikuttanut siltä ettei missään. Näin kirjoitti RKP-neiti Thomas Elfgren 26.7.2015. Aikamoinen pelle tuokin "lapsirakas" desantti.

  VastaaPoista
 2. Tuo on hyvin hälyttävä uutinen. Toinen, yhtä hälyttävä on se, että viranomaiset varautuvat haittamaahanmuuton aiheuttamiin uhkiin. Mutta, kas, uhkana ei olekaan haittamaahanmuutto, vaan sitä vastustavat kansalaiset:

  http://www.helsinginuutiset.fi/artikkeli/316087-nama-suomalaiset-ovat-suurin-riski-viranomaiselta-varoitus-turvapaikkakriisissa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervehys Ykä, kiitos kommentista.

   Härskiä toimintaa niin viranomaisilta kuin medialtakin. Eivät taida paljon blogosfääreissä liikkua, saattaisivat tajuta että täällä kentällä mitta on täynnä.

   Poista
 3. Mitä ne meistä maailmalla ajattelee:

  http://www.theaustralian.com.au/opinion/europe-has-to-secure-its-borders-now/story-e6frg6zo-1227516767261

  Europe has to secure its borders now

  Jim Molan
  The Australian
  September 08, 2015 12:00AM

  There are many ways of showing compassion towards migrants entering Europe from the Middle East and sub-Saharan Africa.

  Five members of Sydney’s Festival of Dangerous Ideas demanded openly that the Ethics Centre, a sponsor of FODI, remove me from their board given my connection with Australia’s border control policy.

  One member of the twitterati pointed out that if the dead child had arrived in Australia by boat, we would have sent him to Manus Island, forgetting that at least he would be alive.

  In some areas, Europe’s joyful reaction to uncontrolled mig­ra­tion was reminiscent of celebrations surrounding the dis­mantling of John Howard’s ­success­ful border controls in 2007, resulting in at least 1000 deaths at sea.

  It took milliseconds for the argument to be politicised in Australia, helped by a grossly inaccurate New York Times editorial.

  The government responded by pointing out that Australia was among the top three countries by any measure in our reaction to refugees, and our migration policy was second to none.

  The Ethics Centre is on the public record as observing that not all migrants are refugees, that some seek economic opportunity; no migrant has a right to seek prosperity illegally in another country; refugees have a right only to be made safe; and that turning boats back is justifiable if done to save lives.
  ....

  Tommi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervehys Tommi, kiitos kommentista.

   Australian malli olisi hyvä keino hillitä Pohjois-Afrikasta lähteviä. Suurempi ongelma on Turkista Kreikkaan suuntautuva liikenne, jonkun pitäisi takoa Erdoganin kalloon vähän järkeä.

   Poista