tiistai 15. syyskuuta 2015

Päivän sitaatti: Maanpetoksellista toimintaa virkamiehiltä

Pohjoismaista vain Suomella ei ole palautussopimusta Irakin kanssa. Joillakin on sopimus myös Somalian (Somalimaan) kanssa. Suomalaiset virkamiehet valehtelevat, että Suomeen tullaan eri kolkista kuin muihin pohjoismaihin. Lisäksi he selittävät, että sopimuksia on yritetty tehdä jo vuosien ajan.

Nuo virkamiehet ovat pettäneet Suomen. He ovat halunneet niin paljon etnistä värinää Suomeen, että antavat löperöin perustein oikeuden jäädä. Ja vaikka hakija valehtelisi ummet ja lammet kurpitsavankkuritarinaansa, he saavat jäädä, koska palautussopimusta ei ole. Nuo virkamiehet ovat tehneet virheet työssään. Heidän virheensä maksavat vuosien mittaan monin verroin enemmän kuin Soneran Saksan ilmatilan osto tai StoraEnson Amerikan valloitus. Miten noin onnettomat virkamiehet ylipäätään kehtaavat tulla aamulla töihin. Kymmenien miljardien menetykset.

Vähintään nuo virkamiehet on vaihdettava ja otettava tilalle ihmisiä, jotka eivät ole kiimassa maahanmuuttajiin. Kunnon Suomea puolustavia suomalaisia.

”Viime vuonna myönteisen turvapaikkapäätöksen sai somaleista Tanskassa 51 %, Norjassa 59 % ja Ruotsissa 69 %, mutta Suomessa jopa 90 % hakijoista. Irakilaisten kohdalla vastaavat luvut olivat Tanska 13 %, Norja 31 %, Ruotsi 50 % ja Suomi peräti 76 %.

Toisekseen Suomessa on myös kielteisen turvapaikkapäätöksen saaneilla irakilaisilla ja somaleilla pienin todennäköisyys joutua palautetuiksi omiin maihinsa, kun muista Pohjoismaista poiketen asianmukaiset palautussopimukset Suomelta puuttuvat.” (lainaus Wille Rydmanin blogista)

Lähde: Pauli Vahtera

Olen samaa mieltä Pauli Vahteran kanssa. Maahanmuuttovirasto jättää törkeästi noudattamatta lakia, esimerkkeinä käytännössä identtiset tapaukset Evitskogissa ja nyt Forssassa.

Rantasipi hotellin tilat on vuokrannut yksityinen yritys Villa Eden Care, joka suunnittelee hotellille tulevaisuudessa yritystoimintaan. Villa Eden Caren toimitusjohtaja Sinikka Lahdensivu sai lauantaina yllättäen soiton Maahanmuuttovirastolta.

 – Kysyivät, että kuinka nopeasti Rantasipi Forssa saadaan auki. No näin nopeasti saatiin eli sunnuntaina ensimmäiset ihmiset olivat jo täällä, kertoo Sinikka Lahdensivu.
(Lähde: YLE 14.9.2015)

Olen täysin varma siitä, ettei Forssankaan VOK:ista ole lain edellyttämiä sopimuksia. Maahanmuuttovirasto demlalaisen johtajansa Jaana Vuorion johdolla toistuvasti rikkoo tietoisesti lakia. Jaana Vuorio ja muut tähän Suureen Kusetukseen osallistuneet pitää heti erottaa. Perusteluja on laissa vaikka kuinka paljon ja koska huomattava yleinen etu vaatii, Jorma Kalskeen ja kumppaneiden siellä VKSV:ssä pitäisi jo olla koputtelemassa Jaana Vuoriota ja muita olkapäähän. Eihän Kalske sitä uskalla demlasiskoilleen tehdä, mutta näin tämä kuvio sivistysvaltioissa menisi.

Stalinisti Petteri Orpo jatkaa valehtelujaan puhumalla perustuslaista. Orpo, eroa heti!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti