maanantai 14. syyskuuta 2015

Kysymyksiä Forssan Rantasipistä

Kuka tosiasiassa tällä hetkellä omistaa Forssan Rantasipin? Onko se edelleen Restel Oy vai keväällä 2014 perustettu Villa Eden Care Oy? Kuka Maahanmuuttovirastosta oli lauantaina 12.9.2015 yhteydessä Sinikka Lahdensivuun? Millä valtuuksilla tämä henkilö lähetytti Helsingistä iPakoloisia Forssaan? Oliko tälle lain edellyttämä1 sisäministeriön lupa ja hyväksyntä? Jos oli, kuka sisäministeriöstä tämän luvan myönsi? Ellei, miksei? Perusteluksi ei kelpaa "hätämajoituskeskus", koska Suomen laki ei tunne moista käsitettä.

Onko Maahanmuuttovirastolla tästä Forssan vastaanottokeskuksesta kirjallinen, lain edellyttämä2 sopimus? Ellei ole, miksi ei? Jos on, miten Maahanmuuttovirasto huomioi Villa Eden Care Oy:n taloudellisen tilanteen ja liiketoimintahistorian? Miten Maahanmuuttovirasto huomioi kaksi vuotta tyhjillään olleen rakennuksen soveltuvuuden de jure majoitusliikkeeksi? Milloin siellä on viimeksi tehty lain edellyttämät tarkastukset? Kuka teki ja kuka hyväksyi palo- ja pelastussuunnitelman?

Tärkein kysymys: milloin Maahanmuuttovirasto alkaa tarkoin noudattaa lakia? Jaana Vuorion jäsenyys Demlassa ei anna Maahanmuuttovirastolle oikeutta toistuviin hankinta- ja muiden lakien päälle paskantamiseen3. Jaana Vuorio pitää heti erottaa.

Petteri Orpo, stalinisti, eroa heti!
1,2) 10 § Muu kuin valtion vastaanotto- tai järjestelykeskus 
3) "Asiasta (Maahanmuuttoviraston toiminnasta) on jo tehy oikeuskanslerinvirastolle kantelu. Asia on vireillä diaarinumerolla OKV/1200/1/2015. Asian käsittelijänä on Anu Räty."

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti