keskiviikko 2. syyskuuta 2015

Erittäin tärkeä muistutus kaikille Perussuomalaisia tästä tilanteesta syyttäville

Tämä tapahtui toukokuussa 2015
Kunnat ovat puolestaan saaneet toukokuun alussa sisäministeriön ja ELY-keskusten pyynnön tehdä suunnitelmat miten ne varautuvat pakolaisten laajamittaiseen maahantuloon.

Ministeriön maahanmuutto-osasto on pyytänyt ELY-keskuksia aloittamaan valmistelun alueellisten yhteistyöryhmien asettamiseksi maahanmuuttoon varautumiseksi. (Lähde: Kuntalehti 25.5.2015)

Maaliskuu 2015
Mihin tulijat majoitettaisiin, jos Suomi joutuisi äkkiä laajamittaisen maahanmuuton kohteeksi? Tätä selvittävät Uudenmaan, Hämeen ja Kaakkois-Suomen ely-keskukset, jotka kartoittavat sisäministeriön toimeksiannosta turvapaikanhakijoille sopivia vastaanotto- ja järjestelykeskuspaikkoja. (Lähde: ESS 30.3.2015)

Missä ovat tuoreet uutiset järjestelykeskuspaikoista? Petteri vastaa äkkiä äläkä vain pullistele siellä.

Kommentteja ja mietteitä
On päivänselvää, että tämä iPakoloisten tulva Ruotsista tänne on jotenkin etukäteen järjestetty tai sovittu juttu. Rahat ja muun hyödyn tästäkin invaasiosta keräävät vanhat tutut eli SPR ja RKP:hen tai/ja DEMLAan kytköksissä olevat tahot kuten Pakoloisneuvonta ry. Kuinka monilla rattailla Sekoomus tässä asiassa kulkee ja ratsastaa?

Maahanmuuttovirasto ja SPR, nyt myös Petteri, yrittävät pelotella ja uhkailla kuntapäättäjiä sillä, että ellei hyvällä niin sitten pahalla. Tämä on lainvastaista, muttei tämäkään mitään uutta ole: käytännössä täysin samoja vippaskonsteja käyttivät DEMLAa edustaneet Johanna Suurpää ja Kirsi Hytinantti jo vuonna 1990.

Selvittelen "luottopelaajieni" kanssa muutamia tähän meneillään olevaan Suureen Kusetukseen liittyviä asioita. Niistä kerron heti, kun tiedän niistä tarpeeksi.

Taistellaan nyt, ennen kuin on liian myöhäistä!

6 kommenttia:

 1. Tarkalleenhan asian tilasta ei voi sanoa varmaksi mitään, mutta selväähän on, että tämä invaasio oli jo edellisen hallituksen tiedossa. Varsin ymmärrettävää, että se pelasi asian seuraavan hallituksen hoidettavaksi. Kuvaavaa on taas se, että "valmistautuminen invaasioon" tarkoittaa nykyisin majoitustilojen hankkimista maahantunkeutujalle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervehys Ykä, kiitos kommentista.

   Eniten tässä invaasiossa suututtaa se, että näille Ruotsista tuleville iPakoloisille pitäisi levittää punainen matto ja tarjota hotellitason majoitus. Viisainta olisi toimia lain mukaan ja käännyttää nämä saman tien takaisin Ruotsiin.

   Poista
 2. Ja siihenhän Dublinin sopimus tarjoaisi täyden mahdollisuuden. Kun suvakit vetoavat aina itse keksimiinsä sopimuksiin, niin mitäs jos kerrankin elettäisiin jonkun oikean sopimuksen mukaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei Petteri uskalla ruveta tuohon, mieluummin suututtaa nelisen miljoonaa suomalaista veronmaksajaa.

   Poista
 3. SPR:n motiivihan on aivan selvä: He tienaavat vastaanottokeskuksilla hyvin. Kaikki on kiinni rahasta, SPR:ia ei voisi vähempää kiinnostaa vaikka tekisimme pakolaisista lannotteita pelloille. Heitä kiinnostaa vain se raha minkä he voivat välistä vetää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervehys Turkkulaanen, kiitos kommentista.

   SPR ei ole ainut, jota tässä mokukiimassa kiinnostaa vain raha. Yksi pahimmista haaskalinnuista kuitenkin.

   Poista