sunnuntai 20. syyskuuta 2015

Maanpetturit haluavat Suomeen tuberkuloosin ja muita tarttuvia tauteja

Kahdella turvapaikanhakijalapsella oli tubiepäily - kymmenen aikuista keuhkokuvattu
Lauantai 19.9.2015 klo 22.31

Tampereen yliopistolliseen sairaalaan vietiin mahdollisen tuberkuloosi -tartuntaepäilyn takia kaksi pikkulasta lauantaina.
(Lähde: Iltalehti 19.9.2015)

Sisäministeriö on vain levitellyt käsiään, vaikka esimerkiksi nämä riskit tiedosti jokainen pikkulapsikin. On se perkele, että näitä maanpettureita ei kiinnosta muu kuin raha. Tuhansia ja taas tuhansia "irakilaisia" liikkuu täällä, kukaan ei tarkkaan tiedä montako ja missä.

"Kävi myös ilmi, että tulijoilla ei pääsääntöisesti ole minkäänlaisia henkilöpapereita. Kuulemma sormenjälkien antamisen jälkeen saavat jonkinlaisen henkilökortin, jossa on luonnollisesti tulijan antamat tiedot... ja töitä saa tehdä 3-6kk tunkeutumisesta, jos henkilöllisyys on selvillä. Poliisi joutui myöntämään, että tulijoista ei ole minkäänlaista tietoa. Totesi kuitenkin "tilanteen olevan hallinnassa" eikä "turviksista ole mitään uhkaa"." (Lähde: Röykässä paikan päällä ollut henkilö Hommaforumilla)

Poliisiylijohtaja Seppo Kolehmaisen pitää nyt iskeä nyrkkiä pöytään ja sanoa Päivi Nergille ja muille sisäministeriön stalinisteille, että "vitut ihmissoikeuksista ja teidän itkupotkuraivareista, me ruvetaan nyt hommiin taataksemme Suomen ja suomalaisten turvallisuuden."

Maahanmuuttovirasto on ihan kilpailuttanut iPakoloisten terveydenhuollon. Kuinkas sattuikaan, järjestelykeskusten selvityshankkeen yksi rahoittajista,  Terveystalo, hoitaa elintasosurffarit pääkaupunkiseudun ulkopuolella. Suomessahan ei ole korruptiota, Maahanmuuttovirasto, SPR ja Terveystalo vain noudattavat maan tapaa.

Lähde: Suomen Kuvalehti 17.9.2015

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti