perjantai 4. syyskuuta 2015

Viisas kysymys ipakoloisuudesta ja elintasosurffareista

Milloin Ruotsin, Suomen ja EU:n päättäjät ja suvakit myöntävät sen tosiasian, että kun Ruotsi kaksi vuotta sitten typerästi ja itsetuhoisesti päätti myöntää pysyvän oleskeluluvan kaikille syyrialaisille se teki karmean virheen. Nyt juuri tämä tekijä, pysyvä oleskelulupa automaagisesti, on hirmuinen vetotekijä ja eräs suurimpia yksittäisiä syitä tänne Suomeen tulviviin "syyrialaisiin sotapakolaisiin".

Kiitos Ruotsi, fuck you very much.

2 kommenttia:

 1. Ruotsi itse on tajunnut sen. Siksipä se dumppaa turvapaikanhakijat Suomeen moralistisien puheiden saattamana. Ruotsalainen moralisointihan on tuttu ilmiö. Joskus aikoinaan se julisti luopuvansa pahasta ydinvoimastakin. Sen jälkeen ydinvoiman tuotanto on vain kasvanut. Jos Ruotsalainen moralisointi, jossa sanoilla ja teoilla ei ole juurikaan yhtyttä, on tuttu miin vähintään yhtä tuttun on suomalaisten päättäjieen naiivius. Jos täällä käytettäisiin vähänkään järkeä, rajatarkastukset olisi jo otettu käyttöön Ruotsin vastaisella rajalla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervehys Strix Senex, kiitos kommentista.

   Hereillä oleva, Suomen ja suomalaisten etuja ajatteleva sisäministeri olisi heti ensimmäisten iPakoloisten tänne tunkeuduttua puhaltanut pelin poikki. Orpo ei sitä saa tehdä, RKP, SPR ja Demla kieltävät. Samantyyppinen tilanne kuin 1990, kun tuo tuhoisa kolmikko ujutti Suomeen ensimmäiset somalit.

   Poista