maanantai 23. maaliskuuta 2015

Pandemrix-Paula iskee jälleen, nyt kohteena Malmin lentokenttä

Pandemrix-Paula Risikko (sekoomus) haluaa tuhota kaiken hyvän. Lukekaa ja pöyristykää.

Kuka ja ketkä tästä Risikolle tai Sekoomukselle maksoivat? Suomessa-han ei ole korruptiota, vai mitä Paula?

Oksettaa taas.

3 kommenttia:

 1. Paula Risikko olisi yhtä hyvin voinut sanoa, että "emme ota perusteluissa lueteltuja seikkoja uudelleen harkintaan". Tässä lentää mukavasti veronmaksajien rahoja tuhkana ilmaan ja mukavaa, että valtion omistaman yhtiön pamput saavat lisää rahaa samalla kun valtion tulot pienenevät; moni ilmailualan pienyittäjä joko lopettaa tai karsii toimintaansa tämän seurauksena. Kutina tuolla perseessä myöskin viestittää, että noihin kaavailtuihin asuntoihin ei ole odotettavissa pottunokkien jonoja, mutta muutama kahvila ja halal-myymälä sinne saattaa nousta, jotta uudet asukit tuntevat olevansa kuin kotonaan.

  VastaaPoista
 2. Tervehys Kenzo, kiitos kommentista.

  Tiedätkö mitä? Sama kutina on minullakin.

  VastaaPoista
 3. Hyvin toimivan, perinteisen Malmin lentokentän tuhoaminen tuntuu joillekin olevan samanlainen pakkomielle kuin pähkähullu Pisara-rata. Ei mitään järkeä, kunhan öyhöttävät - ja taas joku rikastuu veronmaksajien kustannuksella.

  Helsinki ei ole koko Suomi, vaikka monet niin kuvittelevatkin. Pelkästään Pisara-rataan budjetoiduilla euroilla kunnostaisi aika hemmetin monta kilometriä umpisurkeassa kunnossa olevaa tie-infraa ja hyöty kansantaloudelle olisi monikymmenkertainen.

  Helsinki haluaa sitä, tätä ja tuota täysin ottamatta huomioon, että jotkin näistä asioista sotivat keskenään eli tavalla tai toisella kumoavat useimmat väitetyt hyödyt ja edut.

  Malmin lentokenttä olkoon ilmailuun liittyvä "hubi", etsikööt muslimimamuille asuntoja kaavailevat hupinsa jostain muualta. (köh... tali... köh... elitistit... glof...köhköh).

  VastaaPoista