maanantai 23. maaliskuuta 2015

Huolestuttavaa: han-suomalaiset pois asunnoistaan, tilalle mamuja

Valtion tukemat ARA-asunnot eivät ole kokonaan niiden alkuperäisen tarkoituksen mukaisessa käytössä, eli asukkaina on myös hyvätuloisia, kertoo ARA-asuntojen ylijohtaja Hannu Rossilahti.

–Tilanne on se, että ilmeisesti suurissa kasvukeskuksissa ja Helsingissä tämä tilanne on lukumääräisesti suurin missä on havaittu, että hyvätuloiset asuvat kiinteistöissä, jotka ovat lähtökohtaisesti tarkoitettu pienituloisten käyttöön, Rossilahti sanoo Uudelle Suomelle.

Kiinteistöliiton toimitusjohtaja Harri Hiltusen mukaan ongelmana on, että kun on kerran päässyt ARA-asuntoon, voi asua valtion tukemassa vuokra-asunnossa, vaikka tulot nousisivat. Hän ehdottaa ratkaisuksi tulorajaa, joka tarkistettaisiin myös vanhoilta asukkailta.

– Tulorajat voitaisiin ottaa käyttöön niin, että kukaan ei joutuisi lähtemään ARA-asunnosta, vaan vuokraa voitaisiin korottaa, jos tulot nousisivat tietyn rajan yli, Hiltunen sanoi Uudelle Suomelle perjantaina. (lähde: Usari)

Tästä ajattelumallista en pidä ollenkaan.

Han-suomalaisten pilkkaamisen, syyllistämisen ja kodeistaan häätämisellä pelottelun asemesta kannattaa keskittyä somalien moniavioisuuteen ja siihen, miten tätä järjestelmällistä yhteiskunnan vähien rahojen huijausta voi vähentää.

Törkeää touhua, oikeasti perustuslain vastaista.

Suomi kuuluu suomalaisille, ei muslimimamuille eikä näitä hyysäävälle Koneistolle. Hävetkää, hyysärit.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti