torstai 19. maaliskuuta 2015

Saanemme Suomeen lisää murhaajasomaleita

Somaliassa viime marraskuussa kuolemaan tuomitun ja pitkään Suomessa asuneen somalialaisen miehen kuolemantuomiota ei HS:n tietojen mukaan panna käytäntöön, vaan tuomio on kumottu paikallisessa sovittelussa Somaliassa.
- - -
Mies sai viime marraskuussa mogadishulaisessa alioikeudessa kuolemantuomion. Hän tappoi lokakuussa mogadishulaisessa moskeijassa opiskelijan puukottamalla tätä kaulaan.
---
Mikäli mies on vapaa ja hän haluaa palata Suomeen, hänellä on siihen oikeus pysyvän oleskeluluvan vuoksi. Maahantulon edellytykset arvioi Maahanmuuttovirasto.

"Jos on Suomen oleskelulupa, voi palata Suomeen luvan voimassaoloaikana", sanoo Maahanmuuttoviraston maahanmuuttoyksikön johtaja Tiina Suominen.
(Lähde: Pravda)

Nyt Maahanmuuttoviraston kannattaisi perehtyä Suomen lakiin ja siihen, millä perusteilla oleskelulupia voi perua ja maahantulon evätä. Raa'asta murhasta tuomittuja Somaliassa jo  olevia Somalian kansalaisia emme tarvitse tänne yhtään, huolehtikoon Somalia kansalaisistaan.

Julkisuuslain perusteella vaadin Ulkoministeriöltä selvityksen kaikista niistä kuluista, mitä tähän tapaukseen liittyy.

6 kommenttia:

 1. Hehhehhee... Ei kun takas tänne vaan. Johan se Shkupollin tapaus on unohdettu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervehys veli Kumitonttu, kiitos kommentista.

   Bazarambakausti maksoi 6-10 miljoonaa euroa. Herää kysymys, miksi tästäkin typeryydestä suomalaisten piti maksaa?

   Pöyristyttävintä tässä on, että Somalia pääsääntöisesti kieltäytyy ottamasta vastaan Suomesta karkotettavia kansalaisiaan.

   Nyt Suomen pitäisi ottaa vastaan Somaliasta taas yksi murhaaja, koska "kansainväliset sopimukset".

   Hulluja nuo mocu-uskovaiset.

   Poista
 2. Tullissa voisivat lahjoittaa miehelle kromiteräksisen marttiini-puukon sen helppohoitoisuuden takia; opiskelijoiden päitä nirhatessa kun tuppaa tulemaan sotkua, niin tämän voisi kätevästi pyyhkäistä paidanhelmaan ja avot!, matka jatkuu avovankilan kautta (eihän mies koskaan p''se parantamaan tapojaan, jos kunnon rangaistus annetaan; kunhan hulluttelee). Jos hänellä sattuu vielä olemaan mielenterveysongelmia, jota vahvasti epäilen, mutta tämä voidaan helposti todeta jos hän vääntelee naamaa oudosti, meidän tulee ehdottomasti pyrkiä auttamaan miespoloa seuraavat 40+ vuotta, koska saamme auttamisesta koituvat kustannukset takaisin henkisenä pääomana.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervehys Kenzo, kiitos kommentistasi.

   Tulli pikemminkin voisi jättää huomioimatta somalimurhaajilla olevat teräaseet, kuten esimerkiksi sikäläiset viidakkoveitset eli pangat.

   Demlan edustajat auttavat varmasti mielellään tässäkin, mikäli mitä tahansa epäselvyyksiä tai hidasteita ilmenee.

   Poista
 3. Hesari ei näköjään päästä kommenttejani läpi, vaikka kirjoitan samalla tyylillä kuin näihin blogeihin, mielestäni ihan kiihkottomasti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervehys Kenzo, kiitos kommentistasi.

   Perustellusti voimme kysyä mikä on Pravdan rooli, asema ja tarkoitus nyky-Suomessa. Mielestäni Pravda nykyään on kaikkea muuta kuin asiallista journalismia.

   Poista