perjantai 20. maaliskuuta 2015

Päivän pelle: Kristina Stenman (rkp)

Korkeasti koulutetuilla maahanmuuttajilla on edelleen vaikeuksia työllistyä Suomessa. Erityisesti maahanmuuttajanaisten on miehiä vaikeampi löytää työpaikkaa. Suurin este työllistymiselle on juuri korkea kielitaitovaatimus, kertoo Työ- ja elinkeinoministeriön maahanmuuttojohtaja Kristina Stenman.

- - -
– Jos ajatellaan esimerkiksi somalialaisia, joita on ollut Suomessa noin 25 vuotta, niin siinäkin joukossa on ollut paljon korkeasti koulutettuja ja siitä huolimatta se tie työelämään on ollut todella vaikea. Se missä viranomaisten pitäisi pystyä parempaan on, että työnantajalle pitäisi paremmin kertoa, mikä työnhakijan aikaisemmin saavutettu osaaminen ja kokemus on. (lähde: YLE)

Miten nämä kristinastenmanit yhä edelleen viitsivät jatkaa valehteluaan? RKP:n Vaasasta pelastama Kristina Stenmankin toimii virkavastuulla, ja jo Lieksan tilanteen perusteellinen ryssiminen riittäisi sivistysvaltioissa syytteisiin törkeistä tuottamuksellisista virkarikoksista.

Stenman tekee taas sen saman klassisen harhautusliikkeen, mikä aina liittyy suvaitsevaiston tapaan keskustella maahanmuutosta. Olisi jo aika tehdä selvä ero haittamaahanmuutolle, eli siihen mitä somalit Suomessakin ovat ja edustavat, ja aidolle työperäiselle maahanmuutolle.

Älkääkä kristinastenmanit, mikkotaaperopaaperot ja muut RKP:n ja EK:n äänitorvet paasatko "korkeista" kielitaitovaatimuksista. Emme tarvitse tänne Suomeen kielitaidotonta halpatyövoimaa, joiden elinkustannuksista suurin osa sitten kaatuu joko sossun tai KELAn maksettavaksi. Eihän tuossa touhussa ole mitään järkeä, kuten ei missään mitä tämän päivän pelle Kristina Stenman on puuhastellut.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti