keskiviikko 11. maaliskuuta 2015

Päivän pelle: Petra Nyqvist

Tom Packalén kirjoittaa asiaa Puheenvuoro -palstalla, mutta eikös vaan Petra Nyqvist, tämä kympin tyttö, tämä itsestään liikoja luuleva maailmanhalaaja taas tullut pätemään.

Viimeksi kun nuorista koostunut hakkaajajengi kuohutti, Packalén kirjoitti ennen tutkimusten valmistumista, että tietää jengiläisten olevan rasistisia suomalaisia kohtaan ja viittasi johonkin sisäpiirin tietoon. Osa noista nuorista osoittautui kuitenkin kantasuomalaisiksi, joten ehkä vähän ylipainotettu näkökulma.

Tässäkään blogimerkinnässä ei ole oikein päätä eikä häntää ellei Packalén tiedä varmuudella, että kyseessä on Suomen ulkopuolella syntyneet nuoret jotka eivät ole Suomen kansalaisia. Yleensähän näissä tapauksissa on kyse Suomen kansalaisista, joita ei voi minnekään karkoittaa.

Kuitenkin epäilen suuresti, että joku tutkiva poliisi jakaisi tietojaan salaa Packalénin kanssa, varsinkaan viime kerran jälkeen kohujen jälkeen.


Nyqvistin kommentti perustuu näiden tyhmien putkikatseisten vihervasemmistolaisten yleiseen asenteeseen, ei mihinkään eikä minkäänlaisiin tosiasioihin.

Petra ja muut vihervassarit petratkaa ihmeessä esiintymisiänne ja favautumisianne, vaalit ovat jo ensi kuussa. Lyökää faktaa tiskiin ja muistakaa aina perustella kaikki väittämänne. Nämä pikkuasiat saattavat auttaa lisäämään uskottavuuttanne.


3 kommenttia:

 1. Petra kuuluu ryhmään, joka tavalla tahi toisella pyrkii vesittämään oman maailmankuvansa kanssa ristiriidassa olevat mielipiteet hinnalla millä hyvänsä, vaikka faktatietoakin on tarjolla tuota maailmankuvaa säröttämään. Jos ei näe metsää puilta, ei kykene mielipidettään muuttamaan ennen kuin kenties viime hetkellä kun se on jo liian myöhäistä ja surullista katsottavaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervehys Kenzo, kiitos kommentista.

   Minua surettaa kaikkien näiden kympin tyttöjen puolesta se, mitä näille tapahtuu kun todellisuus ja realiteetit iskevät päin pläsiä.

   Poista
 2. Hyvin tyypillisiä suomalaisia nimiä tässäkin listassa, vai mitä mieltä Petra ja muut kympin tytöt olette.

  Mohamed Mustafa Nur
  Ahmed Mohamed
  Aweis Saaid Said
  Gutale Mahamed Nur
  Jama Abdijamiid Abdi

  VastaaPoista