maanantai 2. maaliskuuta 2015

Viisas kysymys kaikille mocu-uskontoon hurahtaneille

Miten kauan vielä aiotte jatkaa valehteluanne?

Samaa soopaa monikulttuurisuuden ihanuudesta olemme joutuneet kuuntelemaan jo noin 25 vuotta, vaikka kaikki tosiasiat puhuvat valheitanne vastaan, Siis aivan kaikki, niitä tässä sen enempää luettelematta tai listaamatta. Kyllä te ne tiedätte, mutta rahanhimossanne jatkatte hölynpölynne paasaamista.

Nyt kun vaalit ovat lähellä, mustamaalauskampanjanne kovenevat ja valehtelunne saa entistä härskimpiä muotoja.

Jatkakaa ihmeessä valitsemallanne linjalla, te nimeltä mainitsemattomat loiseläjät. Kyllä, sitä te olette: elätte rehellisten suomalaisten veronmaksajien kustannuksella ja vielä julkeatte palkkanne maksajia halventaa ja haukkua.

Vaalit ovat edessä, siellä näemme miten valheenne kantavat.

6 kommenttia:

 1. " Vaalit ovat edessä, siellä näemme miten valheenne kantavat. "

  Valitettavasti näyttävät kantavan.

  Esimerkkinä esim. jatkuvasti toistettu väite, että mm. Perussuomalaisesta puolueesta on vaadittu rajojen sulkemista kaikelta maahanmuutolta. Vuodesta toiseen. Haastan lukijat etsimään _yhden ainoan_ kannanoton, jossa joku vaatii rajojen sulkemista.

  Ennen puhuttiin, miten tulijat tulevat "integroitumaan" suomalaiseen yhteiskuntaan, oppimaan kielen jne. Koska tosiasiat vaikkapa naapurimaista kertovat kiistatta muusta, on tässäkin asiassa siirretty maalitolppia laskujeni mukaan jo useammankin kerran. Viimevaiheessa muistaakseni Heidi Hautala tai joku muu vihreä esitti, että kielitaidon vaatiminen sairaanhoitajalta on.... Rasismia.

  No, ainakin hoitovirhejuristit tulevat tästä tilanteesta hyötymään sitten aikanaan. Mahdollisesti myös yksityiset patologifirmat, kuten jenkeissä, koska seurauksena on itsestäänselvästi se, että sairaaloiden on pakko alkaa pimittämään tekemiään virheitä.

  Samaan soppaan voidaan heittää toiveet siitä, ettei Suomessa (toisin kuin _kaikkialla_ muualla) tule tapahtumaan ghettoutumista eikä radikalisoitumista, työvoimapulan, lukemattomat mamujen innovaatiot ja heidän perustamansa suuryritykset...

  Se asia, mitä tässä voi tehdä on takoa näitä asioita edes oman lähipiirinsä päähän. Vaikka linkkaamalla tähän blogiin. Voin ilokseni todeta kääntäneeni jo usemman lähipiiriini kuuluvan äänestämään oikein :-)

  Oma "seurakuntani" ymmärtää, ettei minulla ole tässä rasistisia motiiveja ja olenkin usein joutunut pehmittelemään ihmisten virheellisiä mielipiteitä eri kansoista ja kulttuureista, tosiasioissa on pysyttävä - jonkun viherpierun mielipiteellä rasismistani ei ole minun kannaltani minkäänlaista painoarvoa.


  t: Vittuuntunut Stadilainen

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervehys Vittuuntuneelle Stadilaiselle, kiitos kommentista.

   Suvaitsevaisto käyttää maahanmuuttoon liittyviä käsitteitä aina väärin kun tämä palvelee näiden missiota ja rahanahneutta. Hyvin ovat oppia ottaneet Ruotsista, termeistä ja niiden väärinkäytöstä lähtien.

   Suomi teki ja tekee täysin samat virheet kuin Ruotsi, tosin vielä emme ole niin syvällä monikulttuurisuussuossa kuin länsinaapurimme.

   Yhtään ei kuitenkaan enää ole varaa pelleillä, nyt on aika ottaa järki käteen tässä holtittomuudessa, typeryydessä ja veronmaksajien rahojen haaskaamisessa mocu-uskontoon liittyviin jonninjoutavuuksiin.

   Asiat tärkeysjärjestykseen, listan kärkipäässä todellakaan eivät ole näiden tuhansien maahanmuuttokoordinaattorien ja muiden Koneistoon kuuluvien suojatyöläisten hyvinvointi. Menkööt oikeisiin töihin nuokin, kokeilkoot vaikka bussin kuljettamista tai siivoamista meiluummin kuin tuottamatonta paperien pyörittelyä.

   Poista
 2. kokeilkoot vaikka bussin kuljettamista tai siivoamista meiluummin kuin tuottamatonta paperien pyörittelyä

  Niinpä, hehän aina muistavat korostaa miten suomalaiset eivät suostu tekemään hanttihommia kuten bussikuskin tai siivoojan. Samalla he tahattomasti tulevat korostaneeksi olevansa itse mamujen yläpuolella :) Eli mamu kelpaa heidän "alapuolelleen" tekemään tuottavaa työtä, mutta he itse eivät moiseen suostu.

  Tää on niin hullua tää meno ettei osaa sanoiksi pukea.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervehys Kumis, kiitos kommentista.

   Kyllä, juuri tätä tarkoitin. Puuhastelusta tarveharkinnan poistamiseksi en pidä yhtään, pikemminkin pitää tiukentaa "erityisasiantuntija" -viisumin ja työluvan vaatimuksia. Tuokin on yksi porsaanreikä, jota aika härskisti hyödynnetään.

   Poista
 3. Isossa-Britanniassa UKIP-puolue on laittanut puolueohjelmaansa Australian mallin mukaisen maahanmuuttopolitiikan, joka tietysti nostattaa kohua (Suomessa hipit hyppisivät seinille), mutta myös paljon kannatusta, joten ennakoisin, että siihen suuntaan se on siellä menossa, koska työväen ja liberaalien kannatus on ollut jatkuvassa laskussa. Jotain positiivista sivistysmaistakin siis.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervehys Kenzo, kiitos kommentista.

   Voisimme hyvin ottaa käyttöön joitain Australian, Kanadan ja Japanin järkevän maahanmuuttopolitiikan perusajatuksia.

   Ausseissakin suvakit yrittävät riehua ja melskata, mutta kyllä maailmaan mökää mahtuu.

   Poista