perjantai 20. maaliskuuta 2015

iSlam, rauhan uskonto

YLE:n teksti-TV:n sivu 136 20.3.2015

Isku moskeijaan juuri perjantaina kertoo aika paljon islamismiterrorismista, taas kerran. Tekijöinä tälläkin kertaa olivat johonkin sunnimuslimiterroristijärjestöön kuuluvat rättipääraukat.

Islamistiterroristit tappavat ja tapattavat surutta omiaankin, kuten esimerkiksi Hamas Gazassa tai talebanit Afganistanissa.

Toisin kuin uutinen väittää, Jemen ei ole ajautunut kaaokseen vasta vuodesta 2012. Tuo Arabian niemimaan köyhin valtio on ollut kaaoksessa vuosikymmeniä. Jemenin muutenkin surkeaa tilannetta siellä melskaavien islamistiterroristien lisäksi pahentavat siellä notkuvat somalit ja näiden organisoima rikollisuus, kuten huumekauppa ja merirosvous.

Jemeniä vaivaa myös köyhyys ja työttömyys, jotka ainakin osittain ovat seurausta Jemenin hallituksen vääristä valinnoista. Ehkä ei olisi kannattanut suututtaa saudeja, kuuleeko Ruotsin feministihallitus?

Jemen, Sudan ja Somalia - siinäpä aikamoinen kolmikko rauhanuskonto iSlamin siunaamia valtioita.

1 kommentti:

  1. Sanaan pommi-iskut teki IS. Kuolleita on tämänhetkisten tietojen mukaan ainakin 137, joukossa toisen moskeijan imaami Al-Murtada bin Zayd al-Mahatwari.

    VastaaPoista