torstai 26. maaliskuuta 2015

Demla ja poliittinen poliisi rulettavat taas

Äänekoskelaiselle Mikko Parantaiselle luettiin Pohjois-Karjalan käräjäoikeudessa syyte yksityiselämää loukkaavan tiedon levittämisestä keskiviikkona 25. maaliskuuta. Syyttäjä vaatii Parantaiselle sakkorangaistusta, minkä lisäksi häntä vaaditaan maksamaan vastaajalle 5000 euron korvaukset.

Parantainen on julkaissut Facebook-sivustolla pohjoiskarjalaisen miehen kuvan ja sen yhteydessä linkin uutiseen
törkeästä lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä, jossa pohjoiskarjalainen mies tuomittiin yli kahden vuoden vankeuteen. Tapauksen laajassa uutisoinnissa oli julkaistu vastaajan nimi, ikä ja rikoksen tekopaikka.
Parantaisen julkaiseman kuvan vastaaja oli itse aiemmin ladannut Facebookiin.
(Lähde: Äänekosken sanomat)

Aika sanattomaksi vetää, ei oikein mahdu meikäläisen oikeustajuun tämäkään pelleily.

Demlalainen mukamas "oikeuslaitos" ja sen käskyttämä poliittinen
poliisi suojelevat rikollisia, tässäkin tapauksessa muslimimamua.

Sanan- ja ilmaisuvapauden rajat kummasti venyvät aina, kun joku muslimimamu kokee tulleensa syrjityksi tai muuta vastaavaa potaskaa.

Näille epäisänmaallisille pienimmästäkin tikusta asiaa tekeville loisille ja parasiiteille vielä maksamme tästä. Hei, haloo, onko järkee vai ei?

Ei.

4 kommenttia:

 1. Suomessa hyssytellään liikaa. Pedofiilien ja murhaajien kuvat tulisi julkaista päivän lehdissä, kuten Briteissä on tapana. Kun on tämän luokan rikoksen tehnyt, jos ei kunnon rangaistusta saa, ainakin ihmiset tietävät millaisia hemmoja heidän keskuudessaan hiippailee.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervehys Kenzo, kiitos kommentista.

   Mielestäni Suomen ns. "oikeuslaitoksen" ja Suomen poliittisen poliisin toimintatavat ovat vastoin EU direktiiviä 2000/43/EY.

   Siinä sanotaan mm. näin.

   III LUKU

   TASA-ARVOISTA KOHTELUA EDISTÄVÄT ELIMET

   13 artikla

   1. Jäsenvaltioiden on nimettävä elin tai elimiä, joiden tehtävänä on edistää kaikkien ihmisten yhdenvertaista, rotuun tai etniseen alkuperään perustuvasta syrjinnästä vapaata kohtelua. Nämä elimet voivat muodostaa osan virastoista, jotka vastaavat ihmisoikeuksien puolustamisesta tai yksilön oikeuksien turvaamisesta jäsenvaltiossa.


   Tuokaan direktiivi ei tarkoita sitä, että kantaväestöä saa syrjiä kuten nykyään tapahtuu monissa asioissa. Hei, sehän on vastoin EU-direktiiviä! Ei niin saa tehdä!

   Poista
 2. Juuri näin. Virkamiehillä on paha tapa noudattaa kaikenlaisia hömpänpömppä direktiivejä kirjaimelleen, mutta vakavissa asioissa teeskennellään, kuin asiasta ei mitään ole siellä EU:ssa neuvottu tekemään. Käytän sanaa neuvottu, koska direktiivien sisältöä voidaan jäsenvaltioissa tarkentaa tai tiukentaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervehys Kenzo, kiitos kommentista.

   En syytä kaikkia virkamiehiä, syytän Koneistoa EU-direktiivienkin tarkoitushakuisista tulkinnoista.

   2000/43/EY on tästä vain yksi esimerkki. Niitä on paljon muitakin, kuten vaikkapa Pakolaisdirektiivi jota Suomi tulkitsee täysin Koneiston senhetkisten tarpeiden mukaan.

   Kiitos sinulle Kenzo palautteistasi, niitä on mukava lukea.

   Poista