lauantai 21. maaliskuuta 2015

Somaliliiton puheenjohtaja näyttää esimerkkiä somalien tarinankerronnasta

Lönnrotinkadun moskeijassa Helsingissä on alettu järjestää tilaisuuksia, joissa keskustellaan nuorten radikalisoitumisesta. Sekö on ratkaisu somalinuorten mahdolliseen ajautumiseen ääriliikkeisiin, Suomen somaliliiton puheenjohtaja Arshe Said?

”Pätevien imaamien vetämät keskustelutilaisuudet on yksi yritys lähestyä vaikeaa asiaa. Tilaisuuksissa nuoret voivat keskustella yhdessä tai henkilökohtaisesti imaamien kanssa terrorismiin ja radikalisoitumiseen liittyvistä kysymyksistä.”

”Tällaisia tilaisuuksia pitäisi järjestää enemmänkin, mutta moskeijoiden ongelma on, että niillä ei ole rahaa palkata riittävästi päteviä imaameja. Heitä kyllä on Suomessa, muun muassa bussinkuljettajina.”

Onko totta, että ääriliikkeiden edustajat, valeimaamit, pääsevät kohtuullisen helposti täkäläisiin moskeijoihin levittämään sanomaansa?

”Eivät pääse.” 
(Lähde: Suomen Kuvalehti)

Erittäin tyypillistä somaleille ja niitä hyysääville: valehtelua ja vaatimuksia upottaa vielä lisää veronmaksajien rahaa tähän jo alusta asti täysin pieleen menneeseen hölmöilyyn.


Täällä meillä Suomessa ainakaan vielä muslimiyhteisön imaamit eivät kuulu siihen porukkaan, joka käyttää lainsäädäntö- tai tuomiovaltaa. Saidin vaatimus siitä, että yhteiskunnan muka pitäisi antaa rahaa imaamien palkkaamiseen kuvastaa hyvin näiden yhteiskunnan elättien ajattelumaailmaa: me olemme täälläl isäntinä, te olette orjiamme, te olette bantujamme. Antakaa orjat meille heti lisää rahaa. Sinä bantutyttö nyt tulet tänne raiskattavaksi. Me omistamme sinut, me teemme sinulle mitä me haluamme.


Said valehtelee kun väittää, ettei moskeijoita muka käytettäisi islamistisen propagandan levittämiseen ja taistelijoiden värväämiseen. Taqiyaa vai perinteistä somalialaista tarinankerrontaa, mutta täyttä potaskaa kuitenkin.

Somaliyhteisön ja niitä hyysäävien pitää nyt ryhdistäytyä ja kantaa vastuu tekemisistään ja tekemättä jättämisistään. Aivan turha ruveta syyttämään suomalaista yhteiskuntaa siitä, ettei somaleja kerta kaikkiaan kiinnosta kotoutuminen. Katsokaa somalit peiliin ja miettikää, mitä siinä näette: suomalaista yhteiskuntaa rikkovan vai rakentavan yksilön.

2 kommenttia:

 1. Eivät ne kanna vastuuta. Se olisi vastoin muslimikulttuurin perinteitä. Siellähän kaikki vastuu on Allahilla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervehys Turkkulaanen, kiitos kommentista.

   Somaliperinteen mukaan mies voi ottaa useita vaimoja, mutta vain jos pystyy nämä elättämään ja näistä huolehtimaan. Avokätisen sosiaaliturvan maissa somalit ovat ulkoistaneet tämänkin velvollisuutensa yhteiskunnalle, somalien tosiasiallisesta moniavioisuudestahan on esimerkkejä Suomestakin. Rasistiset norjalaiset viranomaiset näitä käräyttivät, toista sataa jäi kiinni.

   Poista