maanantai 30. maaliskuuta 2015

Päivän pelle: Maryan Abdulkarim (virheet)

Somalian lahja suomalaisille telaketjufeministeille ja vihervasemmistolle, Maryan Adbulkarim, innostui taas solvaamaan suomalaisia. Niinhän kunnon vihervassarin tietysti pitääkin, mutta kun joka toinen sana on "rasisti" tai sen johdannainen, ainakin minulla alkaa nousta savu korvien välistä.

Tässä vain yksi esimerkki siitä, miten tyhmä voi joku olla. Ei hajuakaan tosiasioista, monia virheellisiä väittämiä täynnä tämäkin kappale.

Vuonna 2015 rasismi on sitä, että Suomen eduskunta ei ratifioi ILO169 sopimusta, joka takaisi Euroopan ainoalle alkuperäiskansalle samat oikeudet ja mahdollisuudet kuin valtaväestöllä on. Rasismia on kansanedustajien puheenvuorot, jossa he kertovat sopimuksen pöydälle jättämisen syiksi muun muassa saamelaisten keskinäiset erimielisyydet. Silloinkin, kun yhteisö ajaa legitiimiä asiaa, stereotypiat ohjaavat päätöksentekoa. Se on rasismia. (Lähde: Valomerkki)

Ei ole.

Rasismia on se, että täällä Suomessa veronmaksajien elättinä oleva somali ei missään yhteydessä osaa sanoa Suomesta eikä suomalaisista mitään rakentavaa tai positiivista. Kaikkialla on pelkkää rasismia, varmaan Maryanin vääränvärisessä vessapaperissakin. Nyt Maryan (tai kuka pelle nuo aivopierut kirjoittaakin) joko opettelet kunnioittamaan sinutkin elättäviä suomalaisia tai mene takaisin Somaliaan. Somalithan eivät missään ole rasisteja, eivät Somaliassa eivätkä varsinkaan täällä Suomessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti