keskiviikko 25. maaliskuuta 2015

Erilaisia käsityksiä vapaasta liikkuvuudesta

Katsokaa älyvapaakattolaiset ja muut tuontiromannien oikeuksista ja vapaasta liikkuvuudesta melskaavat edes hetki tätä kuvaa (lähde: bloggaajaveli Paavo Tajukangas).

Tuontiromannien aikaansaannoksia tämäkin sotku.

Vapaa liikkuvuus ei tarkoita sitä, että paska saa vapaasti liikkua Romaniasta tai Bulgariasta minne tahansa Suomessa tai Ruotsissa. Tietysti voisimme tehdä tiettyjä kokeiluja tätä väittämääni testataksemme.

Esimerkiksi voisimme viedä julkisille paikoille paskantavat ja niitä sotkevat tuontiromannet paskoineen ja roskineen tukevilla niskaperseotteilla Romanian tai Bulgarian suurlähetystön tai konsulaatin pihalle jatkamaan touhujaan. Mukana kuvioissa tietysti asianmukainen dokumentointi. Tulee varmasti olemaan mielenkiintoista nähdä, miten tuontiromannien lähtömaiden viralliset edustajat suhtautuvat näihin luovasti EU:n vapaata liikkuvuutta soveltaviin kansalaisiinsa.

Vahvasti epäilen, että eivät aivan yhtä ihailevasti ja myönteisesti kuin älyvapaakattolaiset ja muut thomaswallgrenit.

Kiitos kuvasta bloggariveli Paavo Tajukankaalle. Jos Ruotsin tilanne kiinnostaa, vilpittömästi suosittelen tutustumista hänen kirjoituksiinsa.

4 kommenttia:

 1. Tässä esimerkkejä Suomesa vuodelta 2011.
  https://www.dropbox.com/sh/31dmitnn34o9avq/AABnikPU20Rzsqh_enVL_ISPa?dl=0
  Ja taas kevään tullen alkaa Sörnäisissä näkyä "romaanikasoja" jotka ovat muovipusseja, ulosteita ja vaatteita kasattu yöpymisauton lähistölle.
  Jos käytät kuvie älä lähetä linkkejä vaan lataa kuvat

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervehys Ano, kiitos kommentistasi ja linkistäsi.

   Hell-singin Kalasataman farssi lienee vielä hyvässä muistissa. Apulaisoikeusasiamies Jussi Pajuoja on ilmoittautunut vapaaehtoiseksi siivoamaan seuraavan tuontiromannileirin paskat, tästä minulla on mustaa valkoisella.

   Poista
 2. Bloggariveli Ykä lähetti tämän kommentin.

  "Tuosta kuvastahan saisi oivan maisemakortin. Ei muuta kuin toiseen yläkulmaan teksti "Välkommen till Malmö".

  Pahoitteluni Ykälle: sähläsin taas, mutta kyllä, ehdottomasti, postikorttiin vielä jotain nazzevaa tyyliin den glider in i mål igen.

  VastaaPoista