keskiviikko 18. maaliskuuta 2015

Valtamedian alennustila jatkuu, höbla höpöttää taas ihan omiaan

Höpöhöpö-journalismin kukkanen Höbla jatkaa toisinajattelijoita halventavaa, suoraan Ruotsista kopioitua vihamielistä kirjoitteluaan. Marianne Lydén on jo aikamoinen elävä legenda, nyt kynsiään näyttää Susanna Ginman.

Soini on kuitenkin sallinut puolueessaan avoimen muukalaisvihamielisen ja rasistisen falangin.
- - -
Valitettavasti Perussuomalaisten maahanmuuttopoliittinen ohjelma ei muuta vaikutelmaa, että puolue on muukalaisvihamielinen.
- - -
Perustuslaki ei ole mikään tavallinen laki, vaan se on yhteiskuntamme perusta. Juuri siksi on tärkeää, että demokraattiset ja ihmisoikeudet on kirjattu siihen. Kansainvälisten sopimusten kautta Suomi on sitoutunut siihen, että ihmisillä on jakamaton ja yhtäläinen ihmisarvo, lapsilla on oikeudet jne. Toivottavasti emme saa uutta perustuslakia, jossa näitä perustuslaillisia periaatteita on peukaloitu.
osv osv. (Lähde: Hbl, kiitos käännöksestä Roopelle).

Montakohan sataa kertaa olemme jo kuulleet nämä Ginmanin väärät, virheelliset ja valheelliset teesit ja väittämät? Ginmanille ja Höblan päätoimittaja Jens Bergille (ex-YLE, btw) tiedoksi, että tietoisesti rikotte JSN:n ohjeita. Koska te siellä Höblassakin olette RKP:n suojeluksessa, teille ei tästäkään koidu minkäänlaisia sanktioita. Tämän kuitenkin saatte, var så goda.


1 kommentti:

  1. Lisään Höblan tyhjäpäiden listaan Henrik Janssonin. Lukekaa ja pöyristykää tästä ylimielisyydestä ja tyhmyydestä.

    Joten haluavatko vakavasti otettavat sanomalehdet todellakaan tehdä henkilöhaastatteluja miehestä, joka puolueensa kautta haluaa kieltää abortit, poistaa kehitysavun, sulkea Suomen rajat ulkomaalaisilta, poistaa uusiutuvien energiamuotojen tuen, leikata kulttuurin tukea, ja lopulta muuttaa Suomen yksikieliseksi maaksi. Hbl

    Hej Henrik Jansson, Jens Berg ja muut höblalaiset: katsokaapa vielä muutaman kerran tuota kuvaa. Var så fucking goda.

    VastaaPoista