torstai 12. maaliskuuta 2015

Sekoomuksella ja demareilla kova loppukiri kisassa kummalla tyhmempi ministeri

Sekoomuksen Lenita Toivakka heitti demareille ja Susanna Huoviselle kovan haasteen kisassa nykyhallituksen tyhmimmästä ministeristä.

Anders Borgin ja Juhana Vartiaisen keskiviikkona julkaistun raportin mukaan työvoiman maahanmuutto on elintärkeä osa Pohjoismaiden talouskasvua.

- Näin myös Suomessa. Siksi olen esittänyt, että byrokraattisesta työvoiman saatavuusharkinnasta luovutaan. Perussuomalaiset vastustavat uudistusta.

Toivakan mukaan ongelma on, että työntekijöitä tarvitsevat firmat joutuvat odottamaan aivan liian pitkään ennen kuin viranomaiset toteavat, ettei tekijöitä löytynytkään Suomesta.

- Usein tuloksena on, että tilaus jää toimittamatta ja työpaikat perustamatta.


Upeaa, Lenita, aivan upeaa. Ehkä sinun olisi kannattanut pysyä Mikkelissä käärimässä muikkuja sanomalehteen, olisit edes jollain tavoin hyödyksi suomalaisille veronmaksajille. Ikävä sanoa, Lenita, mutta elät maailmassa, joka ei ole todellinen.

1 kommentti:

  1. Pirteästi koko vaalikauden pelannut Maria Lohela on samalla asialla. Lainaan Marian kirjoitusta Parempi maahanmuuttopolitiikka.

    Samoihin aikoihin toisaalla kokoomuslainen ulkomaankauppaministeri Lenita Toivakka kuitenkin kritisoi Perussuomalaisten ehdotusta maahanmuuttoon kohdistettavista säästöistä. Toivakan mukaan: ”…maahanmuuttorahoista ei voi leikata, koska kyse on Suomen sisäisen turvallisuuden varmistamisesta.” Ministeri Toivakka siis tietää, että maahanmuutosta seuraa Suomelle turvallisuusuhkia. Toivakka ei kuitenkaan halua parempaa maahanmuuttopolitiikkaa, vaan ohjata siihen lisää rahaa. Sen lisäksi Toivakan mielestä Suomi tarvitsee lisää ulkomaista työvoimaa ja Suomen on kannettava vastuunsa turvapaikanhakijoista.

    Virallisen doktriinin mukaan maahanmuutto on rikkaus ja voimavara. Toivakka vaikuttaa ymmärtäneen maahanmuuttopolitiikan hieman väärin. Sen tarkoitus ei ole luoda uhkaa Suomen sisäiselle turvallisuudelle, vaan tarvittaessa auttaa rakentamaan parempaa suomalaista yhteiskuntaa meidän omilla ehdoillamme ja pelisäännöillämme.


    Marialle ja muille tervepäisille PerSunaisille voin kertoa, että yhdessä teidän kynnenpalasessanne on enemmän oikeaa substanssiosaamista kuin broilerissa nimeltään Lenita Toivakka.

    VastaaPoista