tiistai 31. maaliskuuta 2015

Sisäministeriö vs. Jussi Halla-aho CEAS:stä eli "taakanjakojärjestelmästä"

MEP Jussi Halla-aho kirjoitti mm. näin 26.3.2015.

Ne tulijat, joille viisumi tai turvapaikka myönnettäisiin, jaettaisiin nykyistä tasaisemmin jäsenmaihin sitovalla, unionitasoisella mekanismilla. Jakokriteereinä olisivat esimerkiksi BKT, työttömyysaste, pinta-ala, väestön koko ja viimeisten viiden vuoden aikana vastaanotetut pakolaiset ja turvapaikanhakijat.

Kriteeristöstä on useita luonnoksia, mutta mikä tahansa niistä - luonnollisesti - johtaa Suomen osuuden merkittävään kasvuun nykyisestä. Esim. ICMPD:n (The International Centre for Migration Policy Development) mallissa Suomeen sijoitettaisiin 3,37% EU-alueelle tulevista humanitaarisista muuttajista, mikä vuosien 2009-2013 keskiarvoilla merkitsisi 11 000 henkeä vuodessa (+ perheenyhdistämiset). Tänä ja viime vuonna kokonaisluku on ollut suurempi, mikä tietysti näkyisi Suomenkin osuudessa.Nyt, aivan yllättäen, sisäministeriö kartoittaa varamajoituspaikkoja pakolaisille.

Mihin tulijat majoitettaisiin, jos Suomi joutuisi äkkiä laajamittaisen maahanmuuton kohteeksi? Tätä selvittävät Uudenmaan, Hämeen ja Kaakkois-Suomen ely-keskukset, jotka kartoittavat sisäministeriön toimeksiannosta turvapaikanhakijoille sopivia vastaanotto- ja järjestelykeskuspaikkoja.

Laajamittaisella maahantulolla tarkoitetaan häiriötilannetta, jossa turvapaikanhakijoiden määrä on kasvanut niin, että vastaanottokeskukset ovat täyttyneet ja maahantulijoiden virta on jatkuvaa.

Sisäministeriön tavoitteena on kartoittaa vähintään 11 400 ylimääräistä majoituspaikkaa elokuun loppuun mennessä.
(Lähde: Etelä-Suomen Sanomat)

Sattumaako?

En usko, väkisin yrittävät saada ujutettua käyttöön CEAS:n eli  "taakanjakojärjestelmän".

Pitäkää hyvät ihmiset tästä kovaa meteliä, suomalaisten veronmaksajien rahoja ei saa lahjoittaa italialaisille ja turkkilaisille mafiosoille. Ministerit ja virkamiehet tietävät tai näiden pitäisi tietää, minkälaiset massiiviset ihmissalakuljetusoperaatiot ovat meneillään erityisesti Afrikasta Välimeren yli Italiaan.

Koska kyseessä on tietoinen rikollisen toiminnan tukeminen, se yksiselitteisesti on perustuslain vastaista.

4 kommenttia:

 1. Onpa hienoa, kun koulutusjärjestelmää ollaan ajamassa alas, kaavaillaan kulttuurinrikastuttajien haalimista Suomen suveen oikein urakalla tuomaan Pisa pisteiden keskiarvoa kansainvälisemmälle tasolle. Tervetuloa. Yksi 11000:n erä per 6:n hengen asukkaan kylä, jotta saadaan metsän keskellä elävien hiljaiseloon vähän säpinää ja monikulttuuristetaan korvet kerralla. Annetaan lapiot, sahat ja tietysti satsi nauloja ja vasaroita, jotta voivat rakentaa oman näköisensä kyläyhteisöt ihan alusta loppuun.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervehys Kenzo, kiitos kommentista.

   Ehdoton ja jyrkkä "Ei!" kaikille tämäntyyppisille hullutuksille. Sitä paitsi järjestäytyneen rikollisuuden tietoinen tukeminen on rikos, saattaa olla sitä jo tässä vaiheessa. Pitänee vähän kysellä juridiikasta paremmin perillä olevilta tahoilta, mitä mieltä he tästä ovat.

   Palaan asiaan.

   Poista
 2. Päättäjät vetoavat syyntakeettomuuteen, mikäli ketään heistä syytettäisiin järjestäytyneen rikollisuuden tukemisesta ja pakkohoitoon heitä tuskin siitä laitettaisiin vaikka jonkinsortin syy-seuraussuhde saarnan päähän paukuttaminen monelle tekisikin hyvää. Näitä kiintiöitä tullaan ottamaan sisään vain, koska ei voida myöntää, että järkevästi ajateltuna tämä ei ole hyvä idea ja eihän tässä voi tehdä mitä maahanmuuttokriittiset tahot jankkaavat, koska silloinhan vain myönnettäisiin heidän olevan oikeassa ja tämähän ei suvaitsevaistollemme sovi, koska suvaitsevaisuus on periaate, josta pidetään kiinni koska Muhammed on profeetta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervehys Kenzo, kiitos kommentista.

   Maan tavan mukaan nämä vetoavat oikeuskanslerilta saamaansa "lupaan" eli tässäkään ei auta mikään muu kuin mahdollisimman kova meteli etukäteen. Kanteluista ei ole mitään hyötyä, eivät nämä korpit toisia korppeja noki.

   Poista