perjantai 13. maaliskuuta 2015

Sekoomuksessa on tervepäisiäkin naisia, ainakin Eija-Riitta Korhola

En kiellä enkä kiistä sitä, etteikö Eija-Riitan olemuksessakin olisi jotain minua kiehtovaa. Tämä Sekoomuksen ex-MEP kuitenkin osaa ajatella muillakin kuin keuhkoillaan. Katsokaas tätä.

Kun katsotaan, kuinka paljon tuulivoiman tuotantoa on nyt sitouduttu tukemaan, voi nopeana laskuharjoituksena päätellä, että jokainen ennen vuotta 2021 käynnistyvä tuulimylly saa jokaiselle tuottamalleen megawattitunnille takuuhinnan 83,5 € seuraavaksi 12 vuodeksi. Kun markkinahinta pyörii nyt 30 €/MWh:n tasolla, tuki on siis noin 50 €/MWh. Jos sähkön hinta pysyy nykyisellä matalalla tasolla, Suomen valtio eli veronmaksajat tukevat tuulivoiman tuotantoa (10 TWh) vuonna 2030 vuosittain 10 TWh * 50 €/MWh = 500 milj. eurolla. (lähde: E-R. Korhola)

Hienoa nähdä, että Eija-Riitta jatkaa omalla linjallaan. Harmi, ettei Sekoomuksessa ole enempää eijariittoja pitämässä Suomen ja suomalaisten puolta.

Haluaisin muuten nähdä sen kissatappelun mikä tulee, kun TTIP:n puolesta kynsin hampain kampanjoima tyhjäpää Lenita Toivakka ja järkinainen Eija-Riitta Korhola tämän asian tiimoilta kättä vääntävät.

Kiitos. Eija-Riitta. Sait sympatiapisteeni. Ääntäni et saa, koska Sekoomus.

2 kommenttia:

 1. Juu. E-RK on fiksu ihminen. Mutta häntä en minäkään voi äänestää, koska puoluekuri pitää huolen siitä, että on aivan samantekevää kuka siellä tulee valituksi. Itse asiassa kysyin sitä häneltä... vastaus oli yhtä ympäripyöreä kuin voi odottaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervehys Turkkulaanen, kiitos kommentista.

   Sekoomus tarvitsi hyvän naisehdokkaan, sitä E-RK ehdottomasti on. Varmasti menee läpi.

   Puoluekuri on perustuslain vastaista, mutta ns. maan tapa sekin.

   Poista