perjantai 28. elokuuta 2015

Taas kerran osoitus kaksoisstandardeista

Poliisi kirjasi rikosilmoituksen uusnatsien "varoituslapuista" - Tarroja jopa leikkipuistoissa.

Poliisi kirjasi oma-aloitteisesti uusnatsien levittämistä lapuista rikosilmoituksen niiden sisältämän sanoman perusteella.


Rikosilmoitus on tehty nimikkeellä kiihottaminen kansanryhmää vastaan. ”Tässä on tämän rikosnimikkeen suuntaisia tunnuspiirteitä.

Tästä tehdään ensin rikosilmoitus, jonka jälkeen tutkinnanjohtaja päättää, onko perusteltua syytä aloittaa esitutkinta”, sanoi ylikomisario Jari Taponen torstaina. (Lähde: Metro)

Helsingin poliisi ja herra ylikomisario Jari Taponen ovat sitä mieltä, että tämä tarra tässä kiihottaa kansanryhmää vastaan.


Ylikomisario Jari Taponen eikä kukaan Helsingin poliisista reagoinut mitenkään, kun Pravda keväällä 2015 sekä verkkosivuillaan että printissä aidosti ja oikeasti kiihotti kansanryhmää vastaan.

Ylikomisarion Jari Taponenkin on sitä mieltä, että eestiläisiä saa aivan vapaasti julkisesti pilkata.

Helvetin hienoa toimintaa taas Hell-singin poliisilta. Näin se uskottavuus kasvaa, vaikka jälleen kerran miinusmerkkistä onkin. Häveliäisyyteni estää minua kirjoittamasta, mitä teistä jaritaposista ja muista pelleistä tälläkin hetkellä ajattelen.

2 kommenttia:

 1. Tuohan on vain hieno, kansoja yhdistävä juttu että keksitään hyväntahtoisia pilkkanimiä toisista. Suuttuminen tuollaisesta osoittaa ennen kaikkea sitä, että pipo on niin pirun kireällä että itselleen ei pysty nauramaan. Miksei Hesari siis voisi tehdä vastaavaa listaa esimerkiksi somaleista? Ovathan he tunnetusti letkeetä, huumorintajuista porukkaa eivätkä varmasti loukkaannu pienestä huulenheitosta. Viaton irvailu yhdestä suurimmista etnisistä vähemmistöistämme varmasti parantaisi suhdettamme tähän väärinymmärrettyyn kansaan, joka sitkeästä rasismista huolimatta jaksaa pyyteettömästi rikastaa sisäsiittoista kansaamme.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervehys Imulippo, kiitos kommentista.

   Tätähän se on: somaleihin päin ei saa edes pieraista ill-man pelkoa käräjäoikeuteen joutumisesta, islamista ja muslimeista ei saa kertoa faktaa - ne ovat tässä maassa edelleen kiellettyjen asioiden listalla. Haram, al-hamdulillah.

   Sääntöjen ja lakien pitää olla kaikille samat, samoin niiden tulkinnat. Nyt kantaväestö on somaleihin ja näiden puolestaloukkaantujiin nähden paljon, paljon huonommassa asemassa.

   Poista