sunnuntai 9. elokuuta 2015

Päivän kuva ja sille kaveri

7 kommenttia:

 1. Muistanet HS:n uutisen, jonka mukaan Suomessa tapahtuvista seksuaalirikoksista vain joka neljäs tulee poliisin tietoisuuteen. Ruotsissa vastaava tietoon tulevien seksuaalirikosten osuus on vain yksi kymmenestä (kirjoitin aiheesta aikanaan).

  Edellisen perusteella on syytä huomata, että Ruotsin tilanne seksuaalirikosten suhteen on vieläkin surullisempi, kuin kirjoituksesi kuvasta voisi päätellä.

  Muistan myös nähneeni jossain kuvan, jossa Ruotsin seksuaalirikollisuuden ja maahanmuuttajien kehitystä kuvaavat käyrät on sovitettu samaan kuvaan. Korrelaatio kuvassa on muistini mukaan hätkähdyttävä, mutta en valitettavasti löytänyt sitä tähän linkitettäväksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervehys Professori, kiitos kommentista.

   Erilaisia arvioita ilmoittamatta jätetyistä raiskauksista olen nähnyt useita. Tuossa linkkaamassani Gatestone Instituten artikkelissa kerrotaan mm. seuraavaa.

   Twenty-one research reports from the 1960s until today are unanimous in their conclusions: Whether or not they measured by the number of convicted rapists or men suspected of rape, men of foreign extraction were represented far more than Swedes. And this greater representation of persons with a foreign background keeps increasing:
   1960-1970s – 1.2 to 2.6 times as often as Swedes
   1980s – 2.1 to 4.7 times as often as Swedes
   1990s – 2.1 to 8.1 times as often as Swedes
   2000s – 2.1 to 19.5 times as often as Swedes

   Even when adjusted for variables such as age, sex, class and place of residence, the huge discrepancy between immigrants and Swedes remains.


   YLE uutisoi näin 30.5.2012. Turvakoteihin lyöntejä pakenevista jopa kolmannes maahanmuuttajia.

   1 + 1 = ?

   Poista
  2. Tarkoitat ehkä tätä kuvaajaa: https://affes.wordpress.com/2009/05/08/beviljade-uppehallstillstand-valdtakter-1980-2008/

   Ja aiheeseen liittyvä Fjordmanin kirjoitus: http://ibnmatti.blogspot.fi/2013/10/ruotsi-naisten-uusi-helvetti.html

   Poista
  3. Tervehys Ibn Matti, kiitos kommentista ja linkeistä.

   Poista
 2. harmi ettei tilastoilla ole sijaa reaalimaailmassa. oisipa kiva näyttää näitä eräille vajokeille, mutta ne sulkisivat vain silmänsä ja korvansa.. "nän nän nän nän blaablaalaa en haluaa tietää!!!!"

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervehys Feyris Nyannyan, kiitos kommentista.

   Törmäät aivan varmasti denialismiin, jos ja kun yrität esittää mocu-uskovaisille mitään todennettua faktaa. Noilla kahdella kuvalla kuitenkin pystyt helposti kumoamaan ainakin kolme tärähtäneistön usein esittämää väittämää.

   1) Ruotsin raiskaustilastot ovat Euroopan keskitasoa

   2) Ruotsin tilastointimenetelmä poikkeaa Suomessa käytetyssä

   3) Ruotsissa raiskauksen määritelmä on erilainen kuin Suomessa.

   Poista