sunnuntai 2. elokuuta 2015

Vasemmistohuligaanien vaiettu räyhäjuhla Musta Pispala

Tampereella iltapäivällä järjestetyssä Musta Pispala -mielenosoituksessa tapahtui vahingontekoja, kun osa mielenosoittajista sotki spray-maalilla bussikatoksia ja liikennemerkkejä. Lisäksi mielenosoittajat heittelivät kivillä poliiseja ja poliisiautoja.

Poliisi tutkii kulkueen aikana tapahtuneita rikoksia. Tällä hetkellä poliisilla ei ole kiinniotettuna yhtään mielenosoittajaa.
(Lähde: Aamulehti 9.7.2015)

Joko Paavo Arhinmäki, Aino-Kaisa Pekonen, Ville Niinistö, Maria Ohisalo tai joku muu vihervassareiden äänitorvista on irtisanoutunut tästä ilkivallasta ja huliganismista? Montako blogikirjoitusta tästä rustasi Touko Aalto? Missä valtamediassa Li Andersson pääsi avautumaan julmasta, pelottavasta maailmasta? Miten reagoivat "lehtineekerit" (kiitos Rähmis!) Eero Mäntymaa tai Tuomas "hihamerkki" Muraja? Missä oli Mikael Brunila?

Kun tunnettu huumehörhö ja väkivaltarikollinen sai Jyväskylästä mitä sieltä tuli hakemaan, vihervassarien meteli, huuto ja parku sekä asiaan mitenkään liittymättömien henkilöiden syyttely alkoi heti.

Kun "teikäläiset" kivittävät poliisia ja poliisiautoja, eikä edes ollut ensimmäinen kerta, te vaikenette. Iljettävää tekopyhyyttä, oksettavia kaksoisstandardeja, selkärangatonta touhua kaiken kaikkiaan. Hävetkää, jos osaatte. Minä en teidän puolestanne pysty tuntemaan edes myötähäpeää, pelkkää syvää halveksuntaa korkeintaan.

5 kommenttia:

 1. Ai tää oli joku huumehörhö tää "ovimies". Kansallissosialistiseen ideologiaanhan kuuluu kova huumausainevastaisuus. Eiväthän ne terveellisiä ole, mutta taustalla on käsitys yhteiskunnasta elävänä organismina, jossa kansalaisen tehtävä on ylläpitää oman solunsa puhtautta ja elinkelpoisuutta. Sieltä juontavat juuret juutalaisten haukkumiseen "loisiksi" ja "syöpäläisiksi".

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervehys Kumis, kiitos kommentista.

   "ovimies" on tuomittu muun muassa huumausainerikoksesta, petoksesta, ampuma-aserikoksesta sekä törkeästä vahingonteon yrityksestä. Käräjäoikeuden kansliasta saamiemme tietojen mukaan "ovimiehen" tekemisiä on käsitelty jo vuodesta 2002 lähtien: edellä mainittujen nimikkeiden lisäksi oikeudessa on puitu muun muassa ryöstöjä, varkauksia ja väkivaltatapauksia. Tästä huolimatta yhteiskunnallinen opisto piti miestä parhaana mahdollisena järjestyksenvalvojana. Kansallinen Vastarinta tulee julkaisemaan myöhemmin yksityiskohtaisemman selonteon "ovimiehen" rikoshistoriasta. On mielenkiintoista, että valtamedia ei ole sanallakaan maininnut ”järjestyksenvalvojan” synkistä taustoista. Hän on aiemmin suorittanut ehdottoman vankeustuomion, minkä vuoksi syyttäjä vaati tänään "ovimiehelle" ehdotonta tuomiota Jyväskylän tapahtumista.

   Poista
  2. Lisää "ovimiehestä".

   "ovimies" on tuomittu vuonna 2006 huumausaineiden laittomasta hallussapidosta, myymisestä ja käyttämisestä. Samassa yhteydessä "ovimies" sai tuomion ampuma-aserikoksesta. Vuonna 2010 "ovimies" sai jälleen huumetuomion jäätyään kiinni amfetamiinin hallussapidosta. Samalla hänet tuomittiin toisen vahingoittamiseen soveltuvan esineen hallussapidosta. Vuonna 2012 "ovimiehelle" annettiin tuomio väärennöksestä ja huumausainerikoksesta. "ovimies" oli käyttänyt väärää lääkemääräysasiakirjaa yrittäessään hankkia huumausaineiksi luokiteltuja lääkkeitä. Antifasisti yritti hankkia väärennöksellään Jämsän apteekista 200 kappaletta Diapam-tabletteja.

   Poista
 2. Enpä muuten ollut tuohonkaan törmännyt, ennen kuin oman juttusi asiasta julkaisit. Kiitokset postauksesta. Näitten elämyspartisaanien kohdalla voi todeta, että ne mieltävät vastarinnan ja suoranaisen väkivallan poliisia kohtaan kuuluvan heidän elämysoikeudekseen, ja jos poliisi antaa edes puolittain samalla mitalla takaisin, niin sitten huudetaan taas yhteiskunnan oikeusjärjestelmää avuksi, vaikka sitä yhteiskuntaa vastaan ollaan toimimassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervehys Ykä, kiitos kommentista.

   Mietipä taas kerran vallitsevia kaksoisstandardeja ja sitä, miten ja millä tavoin poliittinen ja valtaeliitti (sisältäen poliittisen poliisin ja ns. "oikeuslaitoksen") suojelee näitä terroristeja ja anarkisteja, yhteiskunnan vihollisia. Noilla on hieman eri tason toimintaa kuin jotain huumehuuruista räkänokkaa kouluttaneilla patriooteilla, mutta taas on koko Suomi täysin sekaisin. VMP.

   Väkisin kuitenkin herää kysymys ja huoli savuverhosta: mitä oikeasti isoa, oikeasti tärkeää ja Suomelle takuulla haitallista kulisseissa tällä kertaa on tekeillä?

   Poista