maanantai 3. elokuuta 2015

Päivän pelle: Emma Kari, virheet

Perussuomalaiset systemaattisesti luovat tilaa ja hyväksyntää rasismille ja syrjinnälle. Kyse ei ole enää yhdestä hallituspuolueen kansanedustajasta, joka tekee yhteistyötä uusnatsien kanssa ja lietsoo sotaa monikulttuurisuutta vastaan. Kyse ei ole siitä, kuka tuomitsee uusnatsien väkivallan. Sen tuomitsee julkisesti kysyttäessä jokainen poliitikko. Kyse on politiikasta ja tavoitteista.

Siksi perussuomalaisilta ei enää pitäisi kysyä tuomitsevatko he uusnatsien väkivallan vai ei. Sen sijaan hallituspuolueen edustajilta pitäisi kysyä, miten monien perussuomalaisten tavoite lopettaa monikulttuurisuus Suomesta on eri tavoite kuin uusnatsien vastaava? Pääministeri Sipilältä on saatava vastaus siihen, mitä hän aikoo tehdä hallituskumppanille, joka hyväksyy Olli Immosen ja muiden jäsentensä yhteistyön uusnatsien kanssa? Aikooko Sipilä vihdoin vaatia perussuomalaisilta toimia asian suhteen?
(Emma Kari naamakirjassa)

Emma Kari - tuontiromannien hyysäystä, paapomista ja niille pöyristyttävien etujen ja palvelujen vaatimista jo vuodesta 2008.

Emma "pappa betalar" Kari vaikuttaa myös terroristijärjestö Greenpeacessa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti