perjantai 21. elokuuta 2015

Ilmainen juttuvinkki demarien viestintävastaavalle

Kirjoitit Dimitri ryhdistäytymisestä. Kirjoitapa Dimitri yhtä iloiseen ja kannustavaan sävyyn puoluetovereistasi, jotka ovat mädättäneet oikeusministeriön, sisäministeriön ja viimeisimpänä opetus- ja kulttuuriministeriön.

Kirjoita Dimitri siitä, miten upeasti nimitysprosessit toimivat ja siitä, miten henkilöiden SETA- tai DEMLAtausta ratkaisi valinnoissa. Ai nimiä?

No kun vaatimalla vaadit, tässä kaksi.

1) Anssi Pirttijärvi
Pirttijärvi on tunnettu SETA-aktiivi. Olethan Dimitri muistanut kertoa muslimimamuoppilaiden vanhemmille siitä, että juuri heidän lastensa koulutuksesta vastaava ylitarkastaja on OTO:na SETA:n Kansainvälisten asioiden toimikunnan puheenjohtaja?

2) Ritva Viljanen
Kerro Dimitri miten upeasti The Ritva osaa hyödyntää kyynärpäitään ja demlalaisia aatetovereitaan edesauttaakseen Suomen mädättämistä ja omia tavoitteitaan. Kerro, miten Ritu häärii taustoilla Guggenheim- ja suurmoskeija-asioissa. Muista mainita myös The Ritvan rooli Alppilakaustissa ja siitä, mitä kaikkea luonnollista, ihanaa ja väistämätöntä Viljaska sai aikaan touhutessaan sisäministeriön kansliapäällikkönä.

Kerro Dimitri yhtä asialliseen sävyyn näistä kahdesta ja siitä, miten puolueettomasti ja kiihkottomasti voimme olettaa näiden kahden kykenevän hoitamaan virkaansa. Otsikoi se esimerkiksi "Demaritoverit, ryhdistäytykäämme nyt!"

Kiitos etukäteen tulevasta kolumnistasi, toivottavasti nautit sen kirjoittamisesta samalla kun på svenskaksi lipittelet amerikkalaista limpparia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti