torstai 27. elokuuta 2015

Herätys, Petteri!

Helsingin  poliisin turvapaikka-asioista vastaava komisario Arvo Mäntykenttä luonnehtii Suomeen vyöryvää pakolaisaaltoa poikkeukselliseksi myös siksi, että valtaosaa hakijoista ei ole rekisteröity turvapaikanhakijoiksi missään muussa Euroopan maassa.

- Vaikuttaa vahvasti siltä, että nämä on vain päästetty läpi muiden murheeksi, Mäntykenttä sanoo.
(Lähde: Iltalehti 27.8.2015)

Samansuuntaisia uutisia kuuluu Pohjois-Suomesta, esimerkiksi Torniosta ja Oulusta. Miksi te siellä sisäministeriössä vain pyörittelette peukaloitanne, kun on vakava tilanne päällä? Tyhmää rahanhaaskausta palkata lisää väkeä perusteettomien hakemusten käsittelyyn kun tähän akuuttiin ongelmaan on yksinkertainen, hyvä ja lähes ilmainen ratkaisu.

Petteri, sinä olet sisäministeri. Sinä voit heti, siis nyt heti, saman tien, panna toimeen rajavalvonnan väliaikaisen palauttamisen Ruotsin rajoille ja Ruotsista laivoilla tuleville.

15 § (19.9.2014/749)
Rajavalvonnan väliaikainen palauttaminen sisärajoille

Schengenin rajasäännöstön III osaston 2 luvussa tarkoitetusta rajavalvonnan väliaikaisesta palauttamisesta sisärajoille päättää valtioneuvosto. Jos yleiseen järjestykseen, sisäiseen turvallisuuteen tai kansanterveyteen kohdistuva uhka kuitenkin edellyttää asiassa välittömiä toimia, sisäministeriö päättää tarvittavista toimenpiteistä, kunnes valtioneuvosto ratkaisee asian.


Muistutan myös ulkomaalaislaista, joka tarjoaa sinulle Petteri välineet panna Ruotsista tunkevat iPakoloiset paluupostina Ruotsiin. Mikset ota tätäkään käyttöön? Mikä maksaa? Kuka maksaa? SPR vai RKP vai sekä-että? Vai kiiluuko sinunkin silmissäsi loistava tulevaisuus hyväpalkkaisessa EU-virassa? Tee Petteri töitäsi äläkä unelmoi!

2 kommenttia:

 1. Petturi-urpo on jo nyt syyllistynyt törkeään virka-aseman väärinkäyttöön tai vähimmilläänkin holtittomaan virkavelvollisuuksiensa laiminlyömiseen, joka vaarantaa kansallista turvallisuutta, taloudesta nyt puhumattakaan. Minun on vaikea kuvitella kenenkään olevan oikeasti noin tyhmä ja täysin kujalla, joten lienee ilmeistä, että rahaa tai muita lahjuksia liikkuu tämän taustalla. Tässä olisi oikeasti tutkimisen paikka, mutta tutkimuspyynnöistä tuskin on mitään hyötyä, kun koko poliisin organisaatio on sisäministeriön talutushihnassa.

  Kreikan tukikoplauksista on media jaksanut ilkkua, mutta tämän invaasion junailu se vasta onkin sen luokan takinkääntö hallitusohjelmalle, ettei paremmasta väliä. Ja massiivinen pyllistys ja keskisormi äänestäjille, joiden ei - Matti Vanhasta mukaillen - "voi antaa ajatella, että äänestämällä voisi jotenkin vaikuttaa maahanmuuttopolitiikkaan."

  Minun on vaikea löytää sanoja kuvaamaan kuinka härskiä on yhden (tai muutaman) ihmisen lyhyen tähtäimen henkilökohtaisen edun takia uhrata kokonaisen kansakunnan tulevaisuus ja pahimmillaan syöstä maa kurjuuteen ja sisällissotaan. Niin tyhmä ja vailla tietoa ei tuossa asemassa oleva ihminen voi olla, ettei kykenisi hahmottamaan tekojensa mahdollisia seurauksia tai edes suuntaa. Joka tietää, mutta tekee silti, edustaa pelkästään pöyristyttävää pahuutta. Näillä petturi-urpoilla ei ole minkäänlaista moraalia. Seteliselkärankaiset ovat kaikkein halveksittavimpia nilviäisiä.

  Minä unelmoin siitä päivästä, jolloin kaikki muslimit (ja muutkin pahimmat loiset) ovat poistuneet Suomesta ja kaikenlaiset petturi-urpot (näitähän alkaa olla jo melko monilukuinen joukko!) istuvat aidosti riippumattomassa valtakunnanoikeudessa vastaamassa rikoksistaan.

  En edes vastustelisi kovin pahasti sitäkään, että kuolemanrangaistus hirttämällä palautettaisiin rangaistusvalikoimaan ihan vain näitä valtiopetokseen syyllistyneitä ajatellen, mutta koska en ole verenhimoinen ja kunnioitan ihmiselämän arvoa, minun oikeustajuani tyydyttäisi ihan vain näille tyypeille langetettu tuntuva kuritushuonetuomio (tällainen "kovennettu" vankeusrangaistus olisi ilman muuta syytä palauttaa takaisin!), jota seuraisi kansalaisuuden menetys, maastakarkoitus ja elinikäinen maahantulokielto.

  Sellaista päivää tuskin kuitenkaan ihan heti koittaa - ja olisi suoranainen ihme, jos kävisi niin onnellisesti, että tuo tapahtuisi ilman minkäänlaista konfliktia tai verenvuodatusta. Itse en halua sellaista katsella, joten lienee aika karistaa tämän maan tomut jaloista ennen kuin kaikki menee täällä lopullisesti päin helvettiä. Näin se "laiva uppoaa, jokainen pelastakoon itsensä" -asenne leviää korruptoituneesta eliitistä hallintoalamaisiin saakka.

  Aika kornia puhua tässä tilanteessa mistään yhteiskuntasopimuksista, kun samaan aikaan ollaan pirstaloimassa ja tuhoamassa tehokkaasti koko yhteiskuntaa. Jos ei meno muutu, Suomesta tulee kehitysmaa yhden sukupolven aikana.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervehys thule, kiitos kommentista.

   Junes Lokka oli 26.8.2015 Oulussa taistelemassa, tässä hänen loistava viisiminuuttisensa Kansainväliset sopimukset & valtio korvaa. Yleisön reaktiosta päätellen Junes pani heti jauhot suuhun niin SPR:n kuin Oulun VOKinkin edustajille.

   Juuri näin me voimme vaikuttaa: kumota tärähtäneistön ja maahanmuuttobisneksessä olevien valheet etukäteen esittämällä tosiasioita.

   Lahjotut poliitikot kuten Petteri Orpo eivät joudu tekemistään viralliseen vastuuseen, siitä pitää huolen kattava turvaverkko. Oikeuskansleri Jaakko Jonkan olisi pitänyt jo ottaa oma-aloitteisesti tämäkin asia käsiteltäväkseen, muttei korppi korpin silmää noki - semminkin kun Jonkallakin on oma ohjeistuksensa siitä, mitä saa ja mitä ei saa tehdä. Tämän takia käytännössä kaikki kantelut oikeuskanslerille ovat ajanhukkaa, olivat ne miten aiheellisia tai miten hyvin perusteltuja tahansa. (...köh... DEMLA... köh köh.)

   Poista