maanantai 3. elokuuta 2015

Media jatkaa valehteluaan Jyväskylän tapahtumista

Iltalehden toimittelija Hanna Gråsten valehtelee taas, kuten koko vihervassaripopulaatio, mukaanlukien vasemmistolainen valtamedia, aina kun on kysymys siitä mitä Jyväskylässä tapahtui.

Mies toimi järjestyksenvalvojana Jyväskylän kirjastossa pidetyssä tapahtumassa, jossa esiteltiin Äärioikeisto Suomessa -kirjaa.

Ei toiminut, lopettakaa valehtelu. Asiaa käsiteltiin Jyväskylän käräjäoikeudessa alkuvuodesta, se määräsi "järjestysmiehelle" eli muun muassa huumerikoksista tuomitulle Arto Savolaiselle nämä rangaistukset.

Arto Savolainen joutuu maksamaan sakkoja ja korvauksia kahden pahoinpitelyn sekä vaarallisten ja vahingoittamiseen tarkoitettujen esineiden hallussapidon vuoksi. Teleskooppipatukan lisäksi Savolaisella oli kirjastossa mukanaan puukko. Syyttäjä vaati Savolaiselle ehdotonta vankeustuomiota tämän poikkeuksellisen ruman rikosrekisterin vuoksi.

Hienoa toimintaa, Iltalehti, taas kerran. Haastan vastaavan päätoimittajan Kari Kivelän tulemaan esiin ja irtisanoutumaan toimittelijoidensa jatkuvista valheista ja ilmiselvästi suosimastaan äärivasemmiston väkivallasta ja terrorismista.

Lisäys 3.8.2015 / Kansallinen Vastarinta naamakirjassa

Vastarintaliike järjesti Jyväskylässä Neste Oil Rallyn aikana mielenosoituksen. Tapahtuma piti sisällään marssin kaupungin halki sekä lentolehtisten jakoa. Ihmisten palaute aktivisteille oli pääosin positiivista. Tapahtuman loppupuolella paikalle saapui agressiivisesti käyttäytyneitä antifasisteja, joista yksi on tunnistettu tunnetuksi antifasistiksi Arto Savolaiseksi. Savolainen on aikaisemminkin ottanut aktivistien kanssa yhteen Jyväskylän kirjastossa vuonna 2013 sattuneessa joukkotappelussa. Tuolloin häntä puukotettiin tappelun yhteydessä.

Ryhmä oli poistumassa paikalta, kun Savolainen alkoi uhittelemaan ja viittomaan väkeä tulemaan tappelemaan. Hän lähti kavereidensa kanssa samaan suuntaan kun mihin aktivistit olivat matkalla. Pian tilanne eskaloituikin tappeluksi ja antifasistien mukanaan tuoma ongelma hoidettiin pois alta. Poliisi tuli kauppakeskukseen sisälle jossa he kaasuttivat väkeä. Tämän jälkeen tilanne hyvin pitkälti rauhoittui. Tämän jälkeen poliisi saartoi mielenosoitukseen osallistuneet ja ilmoitti ottavansa kaikki kiinni.


Lisäys 3.8.2015 / Lisää Iltalehden valheita

SVL:n puheenjohtaja Juuso Tahvanainen ilmoitti sunnuntaina, että äärioikeistolaiselle järjestölle löytyy ymmärrystä ja tukea aina eduskunnasta saakka.

- Te ette ikinä voita meitä, sillä meillä on tukijoita ja ymmärtäjiä aina hallituspuoluetta myöten, Tahvanainen kirjoittaa Twitterissä.

Tahvanaisen tarkoittamasta hallituspuolueesta ei jäänyt epäselvyyttä, sillä hän oli lisännyt tviittinsä perään hashtagin "perussuomalaiset".


Valhetta tämäkin. Koko muu Suomi, siis kaikki itsenäiseen ajatteluun kykenevät henkilöt tietävät, että kyseessä on valeprofiili mutta Iltalehden toimittelijat vain jatkavat valehteluaan. Kyse ei voi olla muusta kuin tarkoitushakuisuudesta, halveksittavasta poliittisesta mustamaalaamisesta ja ajojahdista. Toivon, että kaikki Almamedian yhteistyökumppanit nyt tarkoin miettivät, onko yhteistyön jatkaminen näin epäluotettavan, jatkuvasti valehtelusta kiinni jäävän tahon kanssa enää tarkoituksenmukaista ja onko siihen ylipäätään mitään edellytyksiä. Mielestäni ei ole.

Lisäys 3.8.2015 / Päivän kuva


4 kommenttia:

 1. Kuinkas sattuikaan, toimittelija Hanna Gråsten oli jostain kaivellut kyseenalaisesti meritoituneen vassariproffa Puurosen selittelemään maailman pahuutta ja äärioikeiston vaarallisuutta.

  Lainaan Rähmiksen tiivistelmän tuosta hölynpölystä.

  Professori Puuronen tykittää Iltalehdessä:

  - suojelupoliisilla (supo) on puutteelliset tiedot äärioikeiston järjestäytymisen asteesta
  - äärioikeistolaiseen liikkeeseen kuuluvien määrä on aliarvioitu
  - Suomessa toimii kymmenittäin ääriliikkeiden paikallisia toimintayksiköitä
  - Suomen tulevaisuus ei näytä valoisalta
  - Soinin ja Sipilän pitäisi tuoda kantansa selkeämmin esille
  - Jyväskylän tapauksella sekä Immosen kirjoituksella on selkeä yhteys
  - Halla-aho on Immosen oppi-isä
  - Halla-aho kopioi näkemyksensä kansainvälisistä lähteistä
  - Immonen ei ole esittänyt yhtään omaperäistä ajatusta, eikä Halla-ahokaan
  - Jos äärioikeisto jatkaa vahvistumistaan Suomessa, vastapuolikin voi alkaa järjestäytymään


  Vieläkään Iltalehdessä ei ole sanaakaan siitä, minkälaista porukkaa vastapuolella oli. Harvoin näkee näin yksipuolista "uutisointia" edes Iltalehdessä, hävetkää asianosaiset jos osaatte.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mitäs omaperäistä Puuronen on koskaan esittänyt? Muistan lapsena lueskelleeni Puurosen asiantuntemusta ja ajatelleeni, miten viisas mies siinä onkaan, mutta levy on jäänyt pahasti päälle. Onnistuipa hän heittämään tuonne loppuun pienen uhkakuvan, jossa "ääioikeisto" on se taho jota tulee syyttää mikäli väkivaltaisuuksia tulee tapahtumaan. Tietenkään tuota iltalehden juttua ei pääse kommentoimaan, ettei tule liikaa eriäviä mielipiteitä eetteriin.

   Poista
 2. Kansallissosialismin arvostelu on paikallaan mutta sen demonisointi siten, että muut sosialistiset suuntaukset saavat siunauksen on vaarallista.

  VastaaPoista