keskiviikko 26. elokuuta 2015

119

119.
Virallisten tilastojen (lähde: Maahanmuuttovirasto) mukaan Suomeen tuli 1.1. - 31.7.2015 välisenä aikana kaikkiaan 4.121 turvapaikanhakijaa. Näistä peräti 119 oli syyrialaisia. Kuitenkin, kun lukee valtamediaa ja kuuntelee tärähtäneistön kommentteja, saa vaikutelman että kaikki Suomeen pyrkivät elintasosurffarit ovat nimenomaan syyrialaisia sotapakolaisia. Eivät ole, venäläisiäkin tuli enemmän.

Suututtaa ja suoraan suomeksi sanottuna vituttaa joidenkin jatkuva valehtelu ja tosiasioiden vääristely. Ruotsista Suomeen ei tule sadoittain pakolaisia vaan turvapaikanhakijoita, jotka voimassaolevan lain mukaan voisimme saman tien palauttaa Ruotsiin. Turha niitä on täällä elättää kuukausikaupalla, kantakoon Ruotsi vastuun holtittomasta maahanmuuttopolitiikastaan ja tyhmästä feministihallituksestaan.

Ihmetyttää kieltämättä se, mistä tämä tulva alkoi ja kenen ohjeistamana. Petteri, osaatko mahdollisesti kertoa tästä asiasta lisätietoja? Jälkiä nimittäin johtaa sisäministeriöön, jolloin vaihtoehtoja on käytännössä tasan kolme.

a) ministeri Petteri Orpo
b) kansliapäällikkö Päivi Nerg
c) maahanmuutto-osaston johtaja, ex-maahanmuuttovirastolainen Jorma Vuorio

Toimittelijat ja hutkivat journalistit tehkääpä nyt vuoden hyvä työ ja selvittäkää, mitä Petteri on taas sooloillut ja millä mandaatilla.

4 kommenttia:

 1. Ei tarvitse olla kovinkaan kummoinen selvännäkijä arvatakseen, että petturi-urpolla on oma lehmä ojassa. Kun koplaus on tuota tasoa, niin jossain liikkuu taatusti raha (veronmaksajan kukkarosta valden kassan kautta lähipiirin taskuun). Tutkivalle journalismille olisi todella töitä tämän korruption kaivelemisesssa. Valtakunnanoikeuteen ja viralta tuollaiset nilviäiset!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervehys thule, kiitos kommentista.

   Enpä arvannut miten oikeassa olin, kun alkukuusta tämmöistä kirjoitin.

   Muuten, Keuruun vanhan varuskunta-alueen osti sama koijari joka osti Konnunsuon. Jutta Urpilainen oli Konnunsuon lahjoittamisesta sitä mieltä, että "Oli hyvä kauppa!"

   Poista
 2. Voisiko sisäministeriöstä tai muualta hallinnosta joku salanuiva virkamies vuotaa tietoja esim. Wikileaksin kautta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervehys vieras, kiitos kommentista.

   Varmaan voisi mutta luulen, ettei kukaan uskalla sitä tehdä.

   Poista