tiistai 4. elokuuta 2015

Jälkiä johtaa sylttytehtaalle

Viime päivinä vasemmistolaisessa valtamediassa on ollut ainakin kymmenen tapausta, jossa toimittelija ensin esittää täysin virheellisen, jopa valheellisen väittämän joka myöhemmin "oikaistaan". Tässä kaksi kolme esimerkkiä näistä "vahingoista".

Pravda, Tuomas "hihamerkki" MurajaNäin monta tarkoituksellista valhetta lyhyen ajan sisällä ei voi olla pelkkää sattumaa, kyseessä 100% varmasti on etukäteen suunniteltu mustamaalaamiskampanja.

Kuka tai ketkä ovat tämän kampanjan taustalla?

Miettikää, millä oppositiopuolueella ainoana on niin paljon rahaa ja vaikutusvaltaa, että se pystyy sanelemaan esimerkiksi Pravdalle mitä, mistä ja miten paljon mistäkin aiheesta pitää kirjoittaa.

Miettikää, mikä oppositiopuolue ainoana pystyy ohjeistamaan Sekoomusta minkälaisia "lausuntoja" sen edustajien pitää medialle antaa.

Miettikää, mitä oppositiopuoluetta Perussuomalaisten suorapuheisuus esimerkiksi monikultturismin ja maahanmuuton haittapuolista on ärsyttänyt ja vituttanut ainakin kymmenen vuotta.

Samma på svenska: satans sfp!

4 kommenttia:

 1. Rasistinen kansanpuolue ja apartheid-politiikka...

  -Tvälups-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervehys Tvälups, kiitos kommentista.

   RKP:n uusimpia han-suomalaisten kusetuksia ovat Lastensairaala ja jo melkein läpimennyt ILO-sopimus.

   Vaikka oppositiossa onkin, isännän (tai emännän, miten vaan) ääni silti kuuluu. Esimerkiksi Petteri Orpo tekee pilkulleen mitä RKP käskee ja vaatii.

   Poista
 2. Pitäisi alkaa jakamaan Schaumannin mukaan nimetty palkinto vuoden isänmaallisimmalle henkilölle. Huolimatta, tai jopa juuri sen takia, että se provosoisi tietyiltä tahoilta aivopieruja joille saisi nauraa.

  Itse äänestäisin James Hirvisaarta ensimmäiseksi palkinnon saajaksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervehys Imulippo, kiitos kommentista.

   Eugen Schaumann -mitali, vähän kuin Rasistisen KansanPuolueen Freudenthal -mitsku?

   James Hirvisaari mahtuu minunkin listalleni, terveiset vaan tällekin Koneiston uhrille.

   Poista