tiistai 17. helmikuuta 2015

Päivän pelle: oikeuskansleri Jaakko Jonkka

Oikeuskansleri Jaakko "oink, oink" Jonkan mielestä poliisin Tekniikan Maailma -lehdeltä lahjoituksena saama Mersu voi heikentää kansalaisten luottamusta siihen, että poliisi kohtelee kaikkia yhdenvertaisesti ja tasapuolisesti.

Voi hyvä jysäys sentään! Mistä näille peeloille maksetaan palkkaa?  Jonkka, kuten nämä maijasakslinit ja jussipajuojat takertuvat lillukanvarsiin mutta säännönmukaisesti välttelevät tekemästä kunnollisia, kansalaisen oikeustajuun mahtuvia päätöksiä.

Otan esimerkin.

Joko oikeuskanslerin tai oikeusasiamiehen olisi virkansa puolesta ehdottomasti pitänyt puuttua rankalla kädellä poliisijohdon tekemättä jättämisiin liittyen muslimijengiläisten pahoinpitelyaaltoon. Tämä jengi pieksi kymmeniä suomalaisia nuoria sairaalakuntoon, lievempiä tapauksia oli varmasti satoja.

Mitä teki Taapero? Mitä Paapero jätti tekemättä? Kuinka paljon poliisi valehteli ja edelleen valehtelee tuostakin tapauksesta?

Nämä poliisin törkeät tuottamukselliset virkavirheet eivät aiheuta ns. "laillisuusvalvojissa" minkäänlaisia reaktiota.

Kysyn siis vielä kerran: mistä näille peeloille maksetaan palkkaa ja miksi?

2 kommenttia:

 1. Käsittääksen Tekniikan maailma lahjoittaa poliisille auton liikenteen valvontaa varten ja ainoa tapa varmistaa, että lahjoitus menee tähän käyttöön on tehdä se julkisesti.

  Ajatellaanpa, että TM olisi lahjoittanut Poliisihallinnolle rahaa ja ohjeistanut, että "hommatkaa tällä partio-auto".

  Olisikohan lahjoitus silloin kohdistunut konkreettisesti siihen tarkoitukseen, mihinkä lahjoittaja on sen tarkoittanut?

  Tuskinpa vaan. Olisi rahat menneet erästä blogistia lainaten "murrin perseeseen"...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervehys Ekku, kiitos kommentistasi.

   Paateron palatsin väelle ojennettu riihikuiva raha häviäisi takuuvarmasti paaterointiin salamaakin nopeammin.

   Mielestäni ei ole mitään ongelmia siinä, että mikään taho julkisesti ja avoimesti tukee poliisin näkyvää liikennevalvontaa tai siinä, että joku nimeltä mainitsematon koiranulkoiluttaja sattuu liikkumaan samoilla kulmilla kuin huumekauppiaat.

   Näihin puuttuminen vihjaa vahvasti siihen suuntaan, että nämä olevinaan "laillisuusvalvojat" ovat kannaltamme väärällä, rikollisten puolella.

   Toivon, että huolimatta tästä takaiskusta TM jatkaa hienoja perinteitään ja ettei TM-70 ole täysin varusteltu panssaroitu miehistönkuljetusvaunu.

   Poista