sunnuntai 15. helmikuuta 2015

Milloin poliitikot ja päättäjät ottavat päänsä pensaasta?

Kuka Suomen hallituksen ministereistä, hallituspuolueiden edustajista tai pahimmista mocu-uskontoa saarnaavista ensimmäisenä sanoo julkisesti sen, mitä olemme odottaneet yli 20 vuotta? Siis sen, että niin sanottu monikulttuurisuuskokeilu on surkeasti epäonnistunut. Se on sitä kaikilla mittareilla, sen seuraukset ovat hirvittävät.

Tulkaa näyttämään meille, että aidosti ja oikeasti osaatte kantaa vastuuta tyhmistä, haitallisista, vahingollisista, jopa tuhoisista päätöksistänne.

Nyt tarvitsemme ja vaadimme tekoja tyhjänpäiväisen sanahelinän ja tökeröiden (hätä)valheiden sijaan.

Lisäys 15.2.2015: Sisäministeri Päivi Räsänen oikealla asialla

Sisäministeri Päivi Räsäsen (kd) sanoo tiedotteessaan, että erityisesti nyt on huolehdittava juutalaisvähemmistön turvallisuudesta.

Kyllä, näin on. Sitä mukaa kun islamismi Euroopassa leviää, antisemitismi lisääntyy, pahenee ja saa yhä irvokkaampia ja väkivaltaisempia muotoja.

Pariisin että Kööpenhaminan terrori-iskut noudattivat samaa kaavaa eli on enemmän kuin todennäköistä, että taustalla ovat samat tahot, samat islamistiterroristijärjestöt.

Olemme sodassa.

Ei ole mitään järkeä tarjota vihollisillemme enää yhtään enempää etumatkaa kuin mitä näillä nyt on. Euroopan tilannetta eivät yhtään paranna joka puolelta vuotavat rajat eikä varsinkaan käsittämättömän lepsu suhtautuminen Syyriasta palaaviin jihadisteihin.


Muistutan Iso-Britannian tiedustelupalvelun johtajan Andrew Parkerin tammikuisesta varoituksesta.

Hänen mukaansa Syyrian sisällissodasta länteen palaavat taistelijat ovat vaarassa tuoda mukanaan ideologian, joka voi johtaa heidät tekemään iskuja merkittäviin nähtävyyksiin kotimaassa.

Euroopan ja Yhdysvaltain tiedustelijat ovat olleet huolissaan Pakistanista Syyriaan matkanneista al-Qaidan taistelijoista. Joidenkin tiedusteluanalyysien mukaan nämä saattavat osallistua laajaan iskuun länttä vastaan.
(lähde: Iltalehti 9.1.2015)

Täysin perusteltua on  turvallisuutemme nimissä tiukentaa raja- ja muuta valvontaa. Tämä pitää tehdä ennen kuin on liian myöhäistä - ellei ole jo.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti